Keittiö auki

Neste Oil Motorest Eläintarha

suomalaista
Arvosana 3.4 / 5

"Motorest-ravintolat palvelevat asiakkaitaan joka päivä aamuvarhaisesta yömyöhään. Pääteiden varsilla sekä kaupungeissa sijaitsevat Motorest-ravintolat tarjoavat herkulliset vaihtoehdot koko perheelle, niin aamupalalle, lounaalle kuin maittavalle päivällisellekin.

Motorest tarjoaa aina tuoretta Juhla Mokka -kahvia, ravintolassa paistettuja herkullisia pullia ja maukkaita vasta valmistettuja sämpylöitä ja patonkeja. Laadukkaat lounaat ja ammattitaidolla tehdyt á la carte -annokset, niin kevyet salaatit kuin maanteiden klassikotkin takaavat autoilijoille virkistävän ja rentouttavan tauon. Annoksistamme löytyy aina maistuva vaihtoehto myös perheen pienille matkustajille.

Etsitkö pikaista lounaspaikkaa tai haluatko virkistäytyä pitkän ajomatkan aikana? Motorest on aina oikea paikka pysähtyä, sillä meillä tankkaat autosi lisäksi myös jääkaappisi aina edullisilla Pirkka-tuotteilla ja Plussa-pisteitä kerryttämällä.

Asemamme ystävällinen henkilökunta auttaa sinua pääsemään määränpäähäsi turvallisesti, virkistyneenä ja täydellä vatsalla."


Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Heseateria.

Tuttua ja turvallista - Kyllä. Laadukast - Nojaa..

Plussaa sitä, että ainakaan myöhäiseen ilta-aikaan ei ollut ainuttakaan tuotetta tiskissä valmiina, näin ollen bursa niin freesi kun se ny hessussa olla saattaa, ja ranetkin rapeita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.03.2016
Arvosana: 0

Lounasta siitä missä aita on matalin.

Kertoo jotain lounaaseen panostamisesta jos ruokalistalla on ainakin 2krt viikossa lihapullia. Muutenkin ruoan tasosta huomaa ettei se ole kovin korkea prioriteetti paikan pyörittämisessä. Harmi koska sijainti mahdollistaisi ihan menestyvän lounaspaikankin.

Surullista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 0

Vatsansa saa varmasti täyteen,ja palvelu ripeää ja hyvää. Harvassa paikassa syö näin halvalla näin hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Eltsu jättileike vaan 9,90€. Leike oli todellakin jättileike (todella iso) ranskalaisiakin oli ihan tajuttomasti (en jaksanut syödä annoksesta kuin vähän reilun puolet. Suosittelen 10+

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.01.2015
Arvosana: 0

Mainio salaattipöytä ja ruokakin maistui sitlä että se on itse tehty eikä vain lämmitettyä pakastetta!
Pesee lattiat komeasti abc-nimisellä rätillä ja menee huoltoasemasafkojen parhammistoon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.04.2014
Arvosana: 0

Yök! Täällä oli joskus muistaakseni libanonilainen kokki, silloin maistui vielä. Tänään HK-halpislihapullien makua ei peittänyt edes tulinen kastike. Kaikessa maistui teollisuusmauste! Mistä sitä saa, joka tekee kaikesta pahan makuista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: -1

Huoltisaamiainen 7,50€. Valikoimassa ei ole muuta vikaa kuin että jäin kaipaamaan papuja tomaattikastikkeessa. Kahvi on huoltoasemalaatua. Hotelliaamiainen kyllä voittaa tämän aina, mutta Eltsun aamiainen toimii lohdutuksena jos ei sitä saa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 07.01.2014
Arvosana: 0

Eläintarhan Nesteen buffet-aamiainen oli varsin mukava yllätys, olen monessa hotellissa syönyt huonomman. Ja hinta vain 7,50 :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.02.2013
Arvosana: 2

Eltsun Neste.
Huoltoasemaruokailuissa on aina oma juttunsa. Toki ABC:t ja Motorestit toistavat samaa kaavaa, mutta jokin niissä muistuttaa nostalgisesti niistä ajoista, jolloin näihin paikkoihin liittyi vielä paljon enemmän yllätyksellisyyttä ja romantiikkaa.

Eltsun Nesteen Hesburger-palveluiden lisäksi on saatavana perinteinen Suomi-ruokalista sekä buffet. Buffet on pystyssä viikonloppuisinkin. Hintaa taitaa silloin olla reilu euro enemmän, kympin pintaan.

Me osumme paikalle sunnuntailounaan lopuilla. Kaikenlaista autonkuljettajaa on jakamassa kokemustamme. Ilmeisesti lounas kannattaa.

Kympin buffetissa on päätuotteena sveitsinleike. Rapeussektorikin on melko okei, siihen nähden, että hommat lojuvat metallialtaisssa. Paria lisäkettä. Ei valittamista niistä. Höyryjuurekset peruskamaa pussukasta. Mainitsemattomina bonuksina lasten vatsoihin lihapullat ja prinssinakit.

Euron lisämaksusta buffet laajenee keittoon asti. Pelkkä keitto & salaatti taisi olla sekin mahdollinen, toki. Lohikeitto on keskitasoa, erittäin syötävä, eikä turhan suolainen. Salaattipöytä on valmiskamaa valmiskastikkeilla, mutta ei itketä sunnuntaina. Leipäkin toki pusseista. Maidot, kotikaljat, kahvit, teet samaan hintaan.

Aurinkoisessa kävelyssä Eltsussa on jotain nostalgista. Sisätiloissa on ihan riittävän siistiä, krapulaisista huolimatta. Palvelu hymyilevää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.12.2012
Arvosana: 0

Kaikenlaista murkinaa keskellä helsinkiä kohtuu hintaan! ...ja aina auki 24h

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.03.2011
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Nordenskiöldinkatu 22, 00240 Helsinki - Reitti
(09) 148 1891
http://www.eltsu.fi/huoltoasema/motorest/ala-carte

Vaihtoehtoisia ravintoloita