Suljettu nyt

Fazer Amica Opus Business Park

lounasravintola
Arvosana 3.5 / 5

Ravintola on avoinna ma-pe 8.00-14,30 välisenä aikana ja lounas on tarjolla 10.30-13.30.
Lounasvaihrtoehtoja on useita ja kaikkiin annoksiin kuuluu salaatti- ja leipäpöytä, ruokajuomat ja jälkiruaksi kahvi/ tee. Saartavana on myös päivittäin grilliannos joka tarjoillaan pöytään.
Myymme lounasruokia myös kilohinnoin mukaan. Järjestämme myös juhlatilaisuuksia joko ravintolassamme tai asiakkaiden omissa tiloissa.Vuokrattavissa on myös erikokoisia kabinetteja, 120 henkilön auditorio, sekä saunatilat. Lisätietoa toiminnastamme , sekä lounas, että edustuslistat löydät osoitteesta www.fazeramica.fi/ opus


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Opus eka.
Amica-taso on yllättävän korkea. Tämän Herttoniemenrannan bisnestalon asiakaskunta on varmasti laadun tuntevaa, ja ruokatunneilla saattaa olla mahdollista äänestellä jaloilla. Kilpailua alueella kuitenkin on.

Porukkaa näyttää kerääntyvän heti yhdentoista maissa. Tilaakin on, perinteinen ala-aularuokala. Amica-tyylin siisteyttä, asiat ovat selkeästi jaoteltu eri saarekkeisiin. Palvelu on asiallista.

Buffetvaihtoehto maksaisi 9,50, kevennetyt vaihtoehdot seiskapuolesta ylöspäin. Silmään osuu houkuttavimpana silti listatilausmahdollisuus, naudan lehtipihvi kympillä. Fazerin ravintolassa harvemmin on saanut kokkeja työllistää erikoistilauksen pariin. Kokeilen heti.

Tässä tapauksessa minulle ei kuulu enää buffetpöydän antimista kuin pieni salaattilautanen sekä leivät. Onnekseni olen jo kerännyt salaattini isolle lautaselle, ja rangaistuksia ei jaeta.

Vuoronumerolla tuodaan annos pöytään. Erittäin hyvännäköinen, lehdeksi muokattu lihakimpale. Maustevoi. Komea keko lohkopottuja. Pannulla käytetyt vihannekset.

Erittäin hyvin maustettu, runsaasti suolattu ja pippuroitu pihvi. Grillimausteen läpikäyneet perunat. Vihannesasiat eivät tähän aikaan vuodesta maistu kuin toisilleen. Salaattipöytä on suppea, marinoidut punajuuret parhaimpana. Deli-salaatti olisi asia erikseen. En kuitenkaan ole nainen.

Kahvit. Mehut. Maidot. Ja tietty leivät, kun Fazulla ollaan. Täällä tosin vain kahdenlaisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.10.2014
Arvosana: 0

Ruoka on usein haaleaa tai jopa kylmää, Eivät osaa tai halua tehdä suomalaista peruskotiruokaa vaan yrittävät kikkailla aineksilla siinä kuitenkaan onnistumatta. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.09.2011
Arvosana: 1

Perus-Amica, ei mitään erikoista. Tulee vähän kouluruokala mieleen kun astiat pitää viedä itse viedä keittiöön, hinta vaan on vähän korkeampi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.02.2010
Arvosana: 1

Peruslounas, ihan OK.
Logistisesti hankala, saa poukkoilla edestakaisin tarjottimen kanssa. Hyvä että on useampi nopea vaihtoeto l

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.11.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki - Reitti
096943445
http://www.amica.fi/opus