Avautuu 13:00

Piece N Love

pizzeria
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (4)

Tulimme isolla porukalla syömään ja viettämään iltaa. Paikka oli miljööltään mukava, mutta ruoka oli valitettavasti pettymys. Salamipizzan syötyäni ainakaan minulle ei auennut tämän paikan hehkutus, eikä seuralaisetkaan omia pizzojaan sen enempää kehuneet. Pizzojen omalaatuisuus ei tullut yllätyksenä, mutta jäin kaipaamaan niitä kehuttuja makuelämyksiä. Nyt jäi suuhun maistumaan ainoastaan basilikakastike. Ja rahastuksen maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.11.2017
Arvosana: 0

Pizzassa oli kaikki oleellinen kohdallaan: erinomainen pohja, hyvinvalitut ja laadukkaat täytteet erinomaisella juustolla. Tilasimme yhden Juustopizzan puoliksi, jonka jälkeen himoissamme tilasimme vielä etanapizzan puoliksi. Pizzat olivat täyttäviä ja maukkaita. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.03.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0

Paikka on kerännyt jo mainetta pizzoillaan joten olihan se vihdoin aika testata. Ensivaikutelma oli hyvä, viihtyisä paikka ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Tilaus tiskille ja mainiota Riojan punaviiniä maistelemaan pizzojen valmistumista odotellessa. Täällä olisi myös ehkä kaupungin paras tarjonta gin toniceja, mutta näin arki-iltana täytyi ne jättää väliin.
Vaan sitten se pizza. Valitsin vegetarianin ja se osoittautui erinomaisen maukkaaksi. Etenkin valkokastike tomaattisoossin sijaan oli miellyttävä keksintö. Taululla ollut kuvaus ei tosin ihan pitänyt paikkaansa, avokado-tomaatti salsan sijaan pizzan päällä oli avokadonpaloja ja kirsikkatomaatin puolikkaita. No tämä ei toki suuri miinus ollut, josko miinus ollenkaan. Vaan sitten se mainostettu pizzan pohja. Makua en voi moittia, mutta syömisen hankaluutta voin. Pizzaa on erityisen haastavaa syödä sivistyneesti haarukalla ja veitsellä, ja jo sliceihin leikkaaminenkin käy työstä! Täytteiden määrään ja pizzan täyttävyyteen nähden myös hinta on hieman korkea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Uudenmaankatu 9, 00120 Helsinki - Reitti
0504685933
http://www.piecenlovepizza.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita