Ei tietoa

Pizzeria Cafe Tanja

Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kebab oli täydellinen pettymys. Luultavasti tukusta haettuja pakastesuikaleita. Kastike oli mauttomampaa kuin ketsuppi, eikä iskenderissä ollut kastiketta lusikallistakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Tropicana-pizza todella herkullinen pienestä koostaan huolimatta!

Kebab taasen kuivaa, ja kebabia ei saa millään perunavaihtoehdolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Herkutteluhetki su 24. 08.2014 Jätkäsaaren Café Tanjassa (lähellä Hietalahdenrantaa): pizza fantasia 10 eurolla - sisältäen 4 valinnaista lisätäytettä + 2 maustetta (valkosipuli ja oregano) - tuoreet, raikkaat täytteet (esim. täytteeksi valitut katkaravut olivat isoja, kokonaisia ja mehukkaita ja niitä oli paljon, eivätkä ne olleet normaalisti pizzerioissa usein saatavaa pientä, kuivaa katkis-silppua).

Pohja oli maukas ja "rapea" - sopivasti ja oikein paistettu - pizzassa ei ollut liikaa nestettä ja maut olivat kohdallaan.

Erinomainen kokonaisuus, ja hinta/laatu -suhde olivat siten todella kohdallaan
(pizza riittää hyvin syötäväksi kahdellekin).

Vastaava pizza kaupungin suosituissa ns. "hot"-pizzeria ravintoloissa maksaa 14-16 euroa eivätkä hinta/laatu suhde ja kokonaisuus ole samaa tasoa - kokeiltu on.

Palvelu siistissä ja asiallisessa Café Tanjassa Välimerenkatu 1:ssä on ystävällistä, mutkatonta ja nopeaa, myös juomien hinnat (sekä "baarin" mahtava valikoima, A-oikeuksilla) ovat kohdallaan ja lisäävät positiivisesti kokonaisuuteen - vertaista saa todella hakea, suosittelemme.

Nimimerkillä: "kaksi Jätkäsaaressa asuvaa,
J-saarenkujalta, numerosta 3 - kokeilkaa itse".
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 24.08.2014
Arvosana: -1

Tilasin, koska Cafe Tanja aukeaa tuntia aiemmin kuin muut ravintolat. Kuljetus oli nopea ja ystävällinen. Valitettavasti olen saanut parempaakin pizzaa ja intialaista kilpailevilta yrityksiltä, kana tooodella kuivaa. Muuten kiva kokemus, mutta koska ruoka ei up to par tilaan muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: -1

Söin täällä pizzan, joka maxoi 6 euroa. Visa Electron jumitti, mutta onnexi oli käteistä mukana. Katsoin lounasbuffettia - se näytti surkean pieneltä. Tilaamani pitsa oli kuitenkin läpimitaltaan selvästi normaalia lättyä suurempi ja tyydytti 85-kiloisen äijänkin törkeän nälän ongelitta - ei siis paha kuuden euron hintaan nähden. Ravintola itsessään oli kuitenkin valitettavan kolkko ilmapiiriltään. Se muistutti Jätkäsaarelle ominaisesti raksamiesten syöttölää ikärajattomine pajatsokoneineen ja betonilattioineen. Pari vanhempaa rouvaa kuitenkin nautti yllätyksenä valkoviiniä nurkassa. Tässä vaiheessa tulee mainita, että ravintolalla on A-oikeudet, eli se käy myös baarista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tyynenmerenkatu 1, 00220 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita