Avautuu 10:00

Quick Wok

kiinalaista
Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (28)

Ihan hyvä ruoka. Palvelu on katastrofaalista parhaimmillaankin. Tilat ovat pienet ja askeettiset.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.07.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin kaverin kanssa ruuat mukaan. Tilattii eri ruuat, mutta saatiin samat - joka ei ollut sitten kummankaan tilaamaa. Muistakaa siis tarkistaa ruokanne ennenkuin lähdette, mikäli otatte mukaan. Ruoka maksoi tarkalleen 6,8e. Maultaan ruoka oli täysin samaa kuin missä tahansa - eli krapupainen ei pety.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 07.06.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.02.2015
Arvosana: 0

En enää astu jalallani tänne! Sekä minun, että seuralaiseni annokset (kasvis curry ja cashew kana) olivat ala-arvoisia ulkonäöstä makuun. Chiliä oli sentään riittämiin, mutta ruoka tuli epäilyttävän nopeasti, riisiä sai vähän ja halusivat lisäriisistä maksun! Palvelu ei pelannut suomeksi eikä englanniksi ja ruoka oli yksinkertaisesti pahaa ja suolaa varmaan enemmän kuin muita aineksia yhteensä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.09.2014
Arvosana: -2

Todella halpa paikka, palvelu on joka kerta mukavaa ja ruoka hyvää. Paikka on pieni mutta sinne mahtuu aina syömään. Ei mikään unelmatreffipaikka mutta sopivan rento sunnuntaimurkinointiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Kävin hakemassa kuha-annoksen mukaan iltalaiskuudessani. Kuhaa, kiinalaisia sieniä ja bambua. Perushyvää ja sopivan hintaista! Palvelu oli ystävällistä, vaikka kielitaito ei olut parhaalla tasolla. Jäi hyvä fiilis ja maha täyttyi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: 0

Juhannuksena tänne päätyi ostamaan ruokaa kun omat kantapaikat kiinalaisista oli kiinni. Kung po tofua täällä näyttää jotkut kehuneen, mutta mielestäni tofu oli hiukan sitkeää ja kastike liian suolaista. Curry tofu taas oli tosi "suomalaisen" makuista ja tofu siinäkin sitkeää, kuin olisi paistettu jotenkin kuivaksi se pinta. Voisin mennä uudestaan jos nuo muut paikat olisi taas kiinni, mutta ennemmin käyn vakiopaikoissani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.06.2013
Arvosana: 0

Kohtuullinen kokemus, vaikka ruoka olikin aika mautonta. Edellisen hirveän kokemuksen jälkeen täällä vaadittiin yli neljä vuotta ja kantapaikan (Happy Garden) kiinniolo että suostuin uudestan paikkaan sisään astumaan.

Heti ulkoa huomattu kolme pientä ruokaa (friteerattu kana, currykana ja naudanliha + kevätrulla) mielessä ostamaan. Naudanlihaosuus hyvää, kevätrulla ja friteerattu kana ihan ok ja currykana syömäkelpoista... hieman säätämistä vaati pakkaus kun riisi oli muovikotelossa ja lihaosasto lämpöpakkauksessa foliolla osin peitettynä, kevätrulla ja friteerattu kana päällä.

Paikka itsessään yhä nuhjuinen, mutta ruoan sai nopeasti mukaan ja kokonaisuutena ihan kohtuullinen setti. Tuskin tulee paljoa käytyä kun Happy Garden suoraan parempi, mutta paremman puutteessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.02.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Kung po tofu ja tofu pähkinöillä ihan loistavia! Niinkuin jo täällä aiheesta mainittiin, parasta tofua mitä olen Helsingissä saanut!

Epätasalaatuista ruokien suhteen, esim. paistettu riisi oli aika omituista..

Mutta tofun takia kannattaa käydä!

Pieni paikka ja aina poliiseja asiakkaina :D Ystävällinen palvelu, vaikka kommunikaatiossa kielimuurin tynkää, mutta mitä sitten. Hinta tosi edullinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.01.2013
Arvosana: 0

Tofua kung po 6,5 euroa ja on muuten kaupungin parasta tofua, eikä lisukkeissakaan ole valittamista: tuoreena paistetut vihannekset olivat erinomaisia. Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällitä. Annoskoko vähintäänkin riittävä ja kotiin viemällä saa syödä juuri mistä astioista haluaa. :)

Eihän tällaista hinta-laatusuhdetta olekaan. ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aleksis Kiven katu 12, 00500 Helsinki - Reitti