Avautuu 10:00

Ravintola Aviin

Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizzat ovat hintaansa nähden hyviä ja kotiintoimitus on toiminut

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.10.2013
Arvosana: 0

Ihan sama minkä pizzan tilaa, kaikki maistuu samalta perusmätöltä. Kinkkupizzasta unohtui kinkku mutta sattuuhan sitä. En suosittelisi pahimmalle vihamiehellenikään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.09.2013
Arvosana: -4

Säälittävin ravintola jossa olen koskaan asioinut. Tilasimme seuralaiseni kanssa 2 pizzaa Pizzaonlinen kautta ja laitoimme tilaukseemme selkeällä SUOMEN KIELELLÄ että meillä on ovipuhelin, sekä siihen vaadittavan asuntonumeron. Kuski ei tätä näemmä osannut tai tajunnut(?) käyttää, joten tyytyi jättämään täysin tyhjän vastaajaviestin ja lähtemään pois.

Noin 2h odoteltuamme soitimme "ravintolaan" ja saimme kuskin puhelimeen. Hän ei ollut omasta mielestään tehnyt mitään väärää, ja kun yritimme asiaa selvittää reilusti, päätti kuski suoralla suomen kielellä haukkua minua VITUN HOMOKSI ja KUSIPÄÄKSI.

Ja tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun tämän puljun kanssa on ongelmia. Milloin on ollut täysin väärät täytteet pizzassa sillä perusteella että "Mutta kun se oli loppu" taikka tilaus kestänyt törkeän kauan ja hyvitykseksi saanut pelkkää päänaukomista.

En suosittelisi tätä edes pahimmalle viholliselleni!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 21.12.2012
Arvosana: 6
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2012
Arvosana: 0

Näin likaista ravintolaa en muista nähneeni. Ravintola on kuin pommin jäljiltä, pöydät tahmeita ja vessa sellainen että teki mieli itkeä. Pöydässä oli pari lasia, mutta katsoin parhaaksi juoda kolan suoraan pullosta. Leipäkebab tuli tilattua ja pöytään saapui pakastimesta otettu pita, päältä kuin kivi ja alta kuin kostea öylätti. Sisällä valtava määrä lihaa joka oli pilattu pahanmakuisella, imelällä kastikkeella, salaatissa oli ilmeisesti havaiji-kastiketta. Jäi suuri osa syömättä, suolainen hinta tällaisesta. Palvelu kylläkin perusystävällistä. Pizzoja tässä on kehuttu mutta en tämän jälkeen uskalla kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 15.09.2012
Arvosana: 0

En ole vielä halvempaa pizzzeriaa löytänyt. Kaiken lisäksi pizzat erinomaisia (erityisesti Empire ja Opera). Ainoa miinus tulee kebabeista. Pidän erityisesti iskenderistä ja täältä sitä ei mielestäni kannata tilata. Kastiketta ei ole juuri ollenkaan ja leipäkuutiot ovat olleet joka kerta palaneita. Pizzat parhaasta päästä, kebabit taas sitten sieltä toisesta päästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2012
Arvosana: 1

Ihan hyvät peruspitsat. En tosin uskaltaisi syödä tämän paikan lohiannosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 27.08.2010
Arvosana: 0

Toimitusaika 1,5 tuntia. Toinen pizza oli väärä ja toisestakin oli vääriä täytteitä. EN SUOSITTELE.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2010
Arvosana: -4

Hyvä hinta-laatusuhde ja nopea, ystävällinen palvelu ovat saaneet minut palaamaan toistuvasti. Myös kotiinkuljetuksesta (Munkinseudulle) on ihan myönteiset kokemukset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2010
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 03.02.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Lehtisaarentie 1, 00340 Helsinki - Reitti
09 447857