Avautuu 10:30

Ravintola Windsor

intialaista
Arvosana 4 / 5

Windsor viihtyisä 
ruoka- ja viihderavintola 
Länsi-Pasilan sydämessä.

Ravintolassamme on lounastarjoilu arkipäivisin klo 10.30 - 14.00. Buffetpöydässä intialainen lounas ja jonkin verran myös eurooppalaisia vaihtoehtoja. 

Muina aikoina löydät varmasti sopivia ateriavaihtoehtoja 
À la carte -listaltamme.
Iltaisin ja viikonloppuisin Windsor 
on vilkas viihderavintola, ja tarjoaa asiakkailleen mm. elävää musiikkia, tanssia sekä karaoke- ja bingoiltoja.
Windsor sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien varrella, ja
pysäköintitilaakin löytyy ravintolan ympäristöstä runsaasti.


Arvostelut (18)

Tilattiin kolmea lajia intialaista ja saimme aivan huippuannoksia. Katkarapuruukku vei makuineen kielen mennessään, inkivääri ym maistuivat hyvin. Sitten kana-masala ja kana-chili tuoreine leipineen ja riisilisukkeineen täydensivöt aterian puhtailla ja tuoreilla mauillaan. Suosittelemme lämpimästi..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.06.2018
Arvosana: 0

Hyvä lounaspaikka

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoat ovat hyvää perusintialaista. Laatu on varsin tasainen, mutta koska ruoat eivät oikein koskaan yllätä, niin tänne ei tule mentyä kovin usein. Lounasbuffetissa on aina tarjolla normaali pitsa-kebab-paikoista tuttua salaattia, kebab-lihaa ranskalaisilla tai lohkoperunoilla ja kolme vaihtoehtoa intialaista. Yksi näistä on aina kasvisruoka, yleensä kasvispullat kermakastikkeessa tai paneeria jossain ruskeassa soossissa. Sitten on kanaa ja lammasta tai naudanlihaa. Melko tuhtia ruokaa, joten lounaan jälkeen onkin parin tunnin siesta paikallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.03.2016
Arvosana: 0

Lounas erinomaista. Palvelu erinomaista+. Kymmenen euroa on hieman ylikanttiin lounaasta, etenkin jos juomaksi on vain vettä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.12.2015
Arvosana: 0

Ehdottomasti Helsingin paras intialianen ruoka. Vain lounaalla olen paikassa käynyt jo kymmenkunta kertaa ja kertaakaan ei ole pettänyt, päinvastoin. Ruoka on ollut poikkeuksetta käsittämättömän hyvää ja maut ja tulisuus tasapainossa. Njoo...paikkahan on bupi, mutta maku on se joka ratkaisee. Onhan se jo kokemus itsessään mennä stadin parhaaseen intialaiseen, joka sattuu olemaan samalla paikkallinen keskiolutravintola. Ei tuu tällaista kokemusta joka päivä vastaan, joten kokemuksestakin pelkkää plussaa. Tule, näe ja koe koko aitoudessaan maailman ties kuinka mones ihme, Pasilan Windsor.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.10.2015
Arvosana: -3

Ruoka suht hyvää, mutta kuka haluaa syödä sellaisessa metelissä. Henkilökunta töykeää: kun metelistä huomautin, kailotti tarjoilija kurkkusuorana metelin yli, että ei täällä enää ole meteliä, se on vaan radio:=/
En mene toiste-

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli surkeaa. Pippuripihvin kastike oli mauton, ei pippuria nähnytkään. Pihvin tilasin mediumina, osa siitä kengänpohjasta/purkkapallosta jäi syömättä. Lisukelista pitkä, mutta vain lohko- ja ranskalaisia perunoita oli tarjolla. En syö toista kertaa, enkä voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 27.05.2015
Arvosana: 0

Intialaista pubissa.

Ensin ihmettelimme että olimmeko oikeassa paikassa kun ovesta näkyi vain Pasilalaisia päiväkänneillä.

Intialaiset ruoat itsessään olivat sellaista hieman alle keskistasoa. Naan-leipä oli tosin niin kumista mattoa ettei ole aikaisemmin vastaan tullut. Myös salaattipöytä oli onneton eikä sen kanssa ollut mitään kastiketta.

Ravintolassa oli noin 30 pöytää joista jokaisessa oli astioita mutta yhdessäkään ei ollut syöjiä. Maksaessamme kassalla omistaja (?) vinkkasi että tuolla takanurkassa on yksi pöytä puhtaana. Hieno homma!

Syöntimme aikanakaan ei pöytiä puhdistettu lukuunottamatta yhtä asikasta joka niitä vähän siivosi ja kertoi meille "vähän auttavansa kun ei ole muutakaan tekemistä". Erikoista.

Ruoka siis itsessään ei aiheuttanut suurempia kauhun hetkiä mutta kokemus oli sen verran heikko että en uusi käyntiäni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 1

Hyvää perusbuffetmättöä, intialaiset sapuskat erittäin maistuvia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0

Lounaslistan a la carten puolelta kannattaa aina valita! Tuhdit Intialaiset annokset, hyvä maku. Välillä rinnalle tuleva papusoosi on loppu ja tämä on korvattu suuremmalla määrällä pääannoksella. Tällä tuli käytyä usein kesällä ja Pasilassa on niukalti paikkoja missä syödä. Verrattuna muihin ruokapaikkoihin, tämä on varsin ok! Naan-leipä kuulemma hyvää, itse olen keliaakikko joten en ole voinut testata. Lounasbuffassa löytyy lähinnä kuivaa kebabia ja laadultaan vaihtelevaa pääruokaa. Arvostelu siis paikan Intialaisesta tarjonnasta, buffa saisi huonommat pisteet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Maistraatinportti 4, 00240 Helsinki - Reitti
09 726 0726
http://www.windsor.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita