Keittiö auki

Sodexo Hermanni

lounasta
Arvosana 1.3 / 5

"Helsingin Sörnäisten sydämessä, kehittyvän Kalastaman alueen yrityspuistossa on toimistokortteli Hermanni täynnä toimitiloja ja satoja työntekijöitä. Sodexo hoitaa talon ravintola- ja toimitilapalveluja.

Viihtyisä ravintola Hermanni sijaitsee katutasossa, joten tänne on helppo pistäytyä vaikkapa aamukahville. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa.

Liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät, sillä metroasema on aivan vieressä, Helsingin ydinkeskusta vain lyhyen ajomatkan päässä ja lentokentälle on nopea yhteys."


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

TÄYSIN SYÖMÄKELVOTONTA! Joulun aikaan kaikki muut lounaspaikat oli kiinni joten JOUDUIN tyytymään kyseiseen vaihtoehtoo. Yhtenä päivänä kävelin sisälle ja noutopöydän ruoka näytti kaatopaikan jätteiltä joten olin syömättä koko päivän. Seuraavana päivänä nälissäni oli pakko syödä jotain. Nenästä kiinni pitäen ja kyynel silmässä yritin niellä kyseistä moskaa, jotta ei tulisi oksennusta. En voi käsittää, miten joku kehtaa tuollaista tarjota ihmisille ja miksi terveysviranomaiset eivät puutu. Itse en tarjoisi edes eläimille. Aivan kamala kokemus enkä suosittele edes pahimmalle vihamiehelle

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.12.2013
Arvosana: 0

Kerran eksyin tänne syömään, kuin naapurin vakiopaikka oli suljettuna.

Pahimpaan lounasaikaan paikassa vallitsi kaaos. Itsepalvelutiskille ja ruokailuvälineiden jättöpaikalle jonottavat ihmiset olivat toistensa tiellä ja törmäilivät toisiinsa. Pienessä salissa vallitsi ala-asteen kouluruokalan kaltainen meteli.

Listaa en nähnyt, tiskiltä paljastui ohrasuurimoita ja jonkinlainen vaalea kalafile. Salaatti oli lähinnä jotain väsynyttä raastetta. Kassalla ateriasta ryöstettiin 9 euroa.

Kun sain raivattua tieni pöytään, edessäni oli kenties aneemisin annos ikinä. Kastike oli niin vetistä, että se oli valunut lautasen pohjalle kalan ja suurimoiden päältä. Kala oli kypsennetty hyvin, mutta makua ei annoksessa ollut ollenkaan. Suurimot olivat kuivia ja mauttomia.

Hyvä puoli tällaisessa ruoassa on se, että kilot kyllä lähtee. Nälkä tosin ei.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.11.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Työpajankatu 7, 00580 Helsinki - Reitti
(09) 7268 0087
http://www.sodexo.fi/hermanni/

Vaihtoehtoisia ravintoloita