Ei tietoa

Ravintola Ilma

lounas/tilausravintola
Arvosana 3 / 5

Näköalaravintola jossa on lounas klo 1030-14. Muina aikoina ravintola toimii tilausravintolana 15-100:lle henkilölle. Ravintolasta voi tilata catering palveluita ja ravintola vuokraa myös uima-altaalla varustettua saunatilaa.
www.ravintolailma.fi


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (14)

Odotin illalliselta paljon enemmän, taso oli mielestäni melko matala kaikin puolin. Otimme ystäväni kanssa kolmen ruokalajin menut. Ensinnäkin ravintolan sisäänkäynti on huonosti havaittavissa ja ravintolan ovi oli hämäävästi ja epäilyttävästi lukossa, jouduin soittamaan ravintolaan sisään saadaksemme ovikoodin ja sisään päästäksemme.
Ravintolan sisustus oli mielestäni lounasravintolamainen, mutta maisema sitäkin upeampi, se on varmaan ainut hyvä asia joka paikasta jäi mieleen. Tarjoilija ei puhunut suomea hyvin, useiden toistojen jälkeen saimme tilauksen tehtyä. Vasta kun olimme syöneet alkupalat, tarjoilija kysyi haluaisimmeko jotain juotavaa. Tilasimme yhdet lasit viiniä, mutta vettä tarjoilija ei tuonut koko illan aikana. Ruoan taso oli kaiken kaikkiaan mielestäni hieman keskivertoa huonompaa, alkupalat muistutti eineksiä ja salaatti koostui pelkästä jääsalaatista. Pääruoan kanakastike oli yllätys kyllä ihan maukasta. Tarjoilija toi jälkiruoat vaikka söin vielä pääruokaani. Astiat tuntuivat muovisilta, kuluneilta ja vanhoilta, lautasliinoissa oli jonkun toisen ravintolan logo. Kaiken kruunasi ravintolassa lentelevät kärpäset ja taustalla soiva radiokanava.
En suosittele illallispaikaksi, lounas voi mennäkin maiseman vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 21.10.2017
Arvosana: 0

Itse syön lounasta tässä paikassa joka arkipäivä. Näköjään nuo arvostelut ovat todella vanhoja. Päivitetäämpäs hieman.Ravintoloitsija vaihtui 11/2016. Uusi vetäjä on Pakistanista ja myös yksi suomalainen naiskokki. Omistaja ollut 13 vuotta Suomessa ravintola-alalla. Nyt ruoan laatu on pompannut eri sfääreihin. Ruoka on todella hyvää ja monipuolista. Löytyy kasvisvaihtoehtoja. Useita pääruokia. Löytyy myös mukavasti mausteita jos sellaisia haluaa. Salaatit ovat monipuolisia ja keitot maukkaita. KANNATTAA kokea UUSITTU Ravintola ILMA. Myös Brunssia syntyy Esim nyt äitienpäivänä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Maisema on kiva, vaikkakin pilattu lähes täysin jollain ihme metalliverkolla. Ruoan laatu on keskivertoa heikompaa - hiilihydraattipitoista erittäin miedosti maustettua mössöä. Kyllä sillä nälkä siirtyy mutta siinäpä se. Logistisesti käsittämätön ratkaisu että on asennettu tarjottimille oma taso tiskille mutta täytetty se esteillä jotta tarjotinta täytyy nostaa aina välissä pois. Ei iso juttu mutta kertoo jotain miten nyt ei olla ajateltu asioita ihan loppuun.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: 1

Hyvää, rehtiä lounasruokaa. Hinta-laatusuhde kaupungin parhaita. Näköala piristää mieltä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.12.2014
Arvosana: 0

Erinomainen paikka! Hyvä ja rento ilmapiiri ja erinomainen palvelu. Hienot näkymät syödessä. Suosittelen lounaspaikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.05.2014
Arvosana: 0

puhdas työmaaruokala. päätin yhden kerran kokeilla ja toiste en tule. 5 euroa olisi oikea hinta tuon paikan murkinalle. 8,9 euroa on täysin liikaa tuosta sapuskasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.02.2014
Arvosana: 0

Maisemanäkymä on hieno, se täytyy sanoa. Ravintola on viihtyisä ja on tavallaan sääli, ettei se sijaintinsa puolesta pärjäisi iltaravintolana. Itse lounasvalikoima on kuin yksinkertaistettu versio Ravintola Oivan kotiruokabuffet:stä. Ruoka on hyvää, tosin hieman ylihinnoiteltua.

Kannattaa tarkistaa lista etukäteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.01.2014
Arvosana: 1

Oikeasti aika heikko lounaspaikka, joka tuottaa pettymyksen kerta toisensa jälkeen. Tänään oli tarjolla valtaviin köntsiin muotoiltua lihamureketta, joka kärsi suolan ja muidenkin makujen puutteesta. Sinappi korjasti asiaa. Salaatit halpispitseriatasoa, karkeaksi silvottua kaalia ja salaattia. Lounashinta yläkanttiin laatuun nähden. Maisemat plussaa, sisustus ankeahko.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.06.2013
Arvosana: 0

Maisemakuva.
Alppitalon kuudennessa kerroksessa, pienten kulmien ja hissimatkojen takana avautuu yksi kaupungin parhaista ravintolamaisemista. Lounaspaikalla tämä yläkerrokseen majautuminen kun ei ole mikään juttu. Näkymä itäisen Pasilan yli ei tunnu kovin ihmeelliseltä näin ajatuksena, mutta mitä ylemmäs kiipeää, sitä paremmalta nämä betoniviidakotkin alkavat tuntua. Toki silmien alle avautuvat Eltsun kenttä ja Alppipuisto ajatusta komistamaan.

Hiton tyylikäs, pienimuotoinen sisustus. Uusitut ikkunat, mutta vähän viileyttä saattaa talvipakkasella puskea. Henkilökunta rehellisellä ja suoralla meiningillä. Todella tervetullut fiilis. Suomalaista lounaskeittiötä parhaimmillaan.

Suppeahko salaattipöytä riittää, kun kaikki on duunattua. Erinomainen lihapullaviritelmä. Paljon makua - siis salaattipöydäksi. Lämpimissä tarjotaan riistakäristys sekä kasvisgratiini. Juustogratinointi on riittävä, juureksissa oikein sopiva kovuusaste. Käristys on sitä, mitä kuuluukin. Suolaa on niin pirusti. Puolukkahillo on korvattu hyytelömäisemmällä tavaralla.

Kahvi on maukasta, jotain reilun kaupan kamaa näemmä. Sen yhdistäessä näköalaan, tekisi kerrankin mieli jäädä istumaan ja pidentämään lounastaukoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.10.2012
Arvosana: 2

Yksi kaupungin parhaista brussipaikoista. Monipuolinen valikoima ja ihana näköala.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 13.10.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Karjalankatu 2 A 3, 00520 Helsinki - Reitti
http://www.ravintolailma.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita