Ei tietoa

Ravintola King Kong

Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Liikuntaesteetön

Arvostelut (5)

Kesän jälkeen ollaan syöty muutama kerta sekä kiinalaista että leikkeitä. Ihan maukasta, muusi hyvää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.11.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan hirveä paikka! Tilasin Grillipihvin mediumina ja sain jotain kamalaa. Liha oli harmaan vaaleaa joka mielestäni poikkeaa tuoreesta, kypsennetystä naudanlihasta. Myyjä sanoi että naudan lihan ei tarvitse olla punaista. Vein ruoan heti takaisin ja toivoin saavani jonkun korvauksen koska ruokaan ei todellakaan halunnut koskea, jo se että liha haisi pahalle teki oloni erittäin kurjaksi. Sain myyjältä vain huutoa eikä hän suostunut palauttamaan rahoja. En enää ikinä asioi kyseisessä ravintolassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 13.11.2015
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.03.2013
Arvosana: 0

King Kong on ollut Malmin aseman ylittävällä sillalla historian alkuhämäristä. Olen käynyt siellä ensimmäisen kerran vaahtosammuttimen kokoisena ja käsittääkseni paikan omistava perhe/suku on edelleen sama kuin silloin. Melko kunnioitettavaa.

Back in the day, kun kiinalaiset olivat muodissa ja uutuutta Helsingissä King Kongin tarjoilijat kulkivat valkeissa kauluspaidoissa ja suorissa housuissa/mustissa hameissa. Paikka oli puhtaasti kiinalaiseen ruokaan keskittyvä siisti ja tyylikäs lounasravintola. Pikku hiljaa univormu vaihtui t-paitoihin ja farkkuihin, menu laajeni kattamaan lehtipihvit ja pizzat ja ravintolan edessä 80-luvulta asti nököttäneessä liitutaulukyltissä seisoi lopulta yleensä päivän hinta kolmostuopille.

Tästä kaikesta huolimatta omistajat ovat aina pitäneet kiinni tietyistä jutuista kuten ruoan tasosta ja omaperäisyydestä. Kun vakio friteerattua porsasta hapanimeläkastikkeessa on muissa paikoissa rasvaa tihkuvia leivitystaikinapalluroita, on se King Kongissa tehty aivan omalla tyylillä jota on vaikeaa kuvailla (jonkin sortin rapeakuorisia possun suikaleita). Väittäisin aterian olevan kuitenkin paikan ehdoton bravuuri edelleen. Ruoat eivät muutenkaan ole yhtään niin massatuotetun oloisia kuin monessa muussa paikassa.

Toinen asia on siisteys. Vaikka sisustus on pääosin 80-luvulta (tosin buddhapatsaita ja paperilyhtyjä on vähennetty kaljakuppilaestetiikan hyväksi) eikä tiloja ole mitenkään remontoitukaan sen vuosikymmenen jälkeen, henkilökunta on tarkka paikan siisteydestä. He ovat myös palvelualttiita.

Kaiken kaikkiaan, minulle King Kong on jonkin sortin legenda vaikka parempia kiinalaisia Helsingistä löytyykin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.04.2011
Arvosana: 6

Pidin aikaisemmasta palvelusta muuten hyvät ruuat ja ja sisustus

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Malminkaari 4, 00700 Helsinki - Reitti