Avautuu 11:00

Ravintola Ralli

Arvosana - / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kana oli raakaa ystävälläni ja itse otin aurajuustokastikkeella olevan pihvin minkä piti olla medium,mutta toisin kävi,aurajuustosta ei tietoakaan ja puolet pihvistä keuin kengän pohja ja puolet yli raakaa joten jokainen voi kuvitella että ennen ulos lähtöä jouduttiin molemmat käymään vessan puolella!!!Taso on todellakin laskenut,seisovan pöydän ruuat kuivia,koska vettä ei lisätä kuuma hauteeseen eikä muutenkaan tarkkailla onko kaikki on siellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: -3

Hyvä lounas. Salaattibuffet paljon keskivertolähiökippolaa parempi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.04.2013
Arvosana: 0

Kebab aivan loistavaa! ! Harvoin saa näin hyvää kebabia mistään! Ravintola muutenkin siistissä kunnossa. Asiakaskunta hieman epäsiistiä, mutta se ei minua haitannut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 30.11.2012
Arvosana: 0

Sveitsinleike maksoi 11,50 €, ensimmäinen otos leike oli raaka, toinen kerta saimme kypsän lihan mutta mauttoman ja lautaselle roiskaistu vain pihvi ja ranskalaiset sekaisen ei mitään muuta. Suosittelisin henkilökunnan menevän tutustumaan muualle kuppiloihin joissa laitetaan tai ainakin yritetään edes hieman asetella ruoka kauniisti lautaselle vihannesten kera. Sanoisin ruoka huonoa ja hinta aivan liian kallis kyseisen tasoiseen annokseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 18.09.2012
Arvosana: -1

Omistajan vaihdoksen myötä ovat hinnat tulleet alas, ja uusi kokki (1 kk sitten) on näköjään nostanut tasoa ihan huomattavasti. Annokset edelleen pakasteita, mutta hyvin laitettuna maittavat oikein hyvin. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohillaan. Varmasti alueen paras ruokapaikka tällä hetkellä. Tänne mennään uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.07.2012
Arvosana: 0

Paljon.
Pihlajanmäen ostari. Kaljakuppila. Paikallishörhöjä. Kovaa huutoa. Terassi lokakuussa. Pinttynyttä likaa. Sekalainen sisustus. Yllättävän siisti miestenhuone. Sopivan suppea lista. Klassikko-osastoa. Kotimainen mieskokki. Kotimainen naistarjoilija. Ei ihan ilmainen.

Oma leikelautanen on megalomaaninen. Ranut ovat huonommasta päästä, kapeita vedoksia. Leike on hyvälaatuinen ja riittävän kokoinen. Kananmuna ja pekoni tuovat tälle aamiaislounaalle suurta lisää. Bearnaisemajoneesi on hauska lisä, muttei mitään sen erikoisempaa. Vastapuolen pippurileike kerää kovasti kehuja, ulkomuoto on ääriperinnettä. Reilun viidentoista euron seteiksi varsin persoonattomia, mutta yrityksestä ja kotimaisesta työvoimasta voi vähän aina lähiöissä riemuita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.10.2011
Arvosana: 1

Lohta ei olisi tunnistanut loheksi, jos ei olisi tiennyt mitä syö. Kaikki lautasella maistui jossain määrin samalta, koska kaikki oli ilmeisesti paistettu samassa grillissä. Kaikkien annoksien lisukkeena tuntui olevan ratatouillea, mikä sinänsä oli annoksessa ehkä parasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.02.2010
Arvosana: 0

Palvelu on hyvää ja ammattitaitoista. tyttöystävällä on paljon allergioita ja kysyttiin mausteista niin vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä. ruoka tuli myös nopeasti ja on erittäin hyvää. 14€ kunnollisesta pihvistä on oikein hyvä hinta. käyn täällä jos satun olemaan kulmilla mutta välillä ajan pidemmänkin matkan tämän ravintolan takia. ainut miinus on muut asiakkaat mutta siitä ei voi ravintolaa syyttää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 06.10.2009
Arvosana: 2

Perinteinen lähiökuppila. Musiikki raikui ja ovesta tunkivat ulkona tupakoijien käryt ja örinät. Tosi ystävällinen ja mutkaton palvelu lohdutti. Ruokakin oli ihan ok. En kuitenkaan suosittelisi laihduttajille tai terveydestään kovin huolestuneille :-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 03.07.2009
Arvosana: 0

Kävimme 15. 11.2008 ravintolassa.
Illallisvalikoima korkalaatuinen kuten
myös ruoan asettelu lautaselle.
Maku loistava, hyvä kokki!
Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2008
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Meripihkatie 1-3, 00710 Helsinki - Reitti