Ei tietoa

Ravintola Seurasaari

suomalainen
Arvosana 1.5 / 5

Ravintola Seurasaari on kansanpuistoaikaisen Seurasaaren ensimmäinen rakennus. Ravintolan suunnitteli ”Seurasaaren arkkitehti” Frithiof Mieritz norjalaistyyliseksi vuonna 1890.

Ravintolan juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinettimme tarjovat loistavat puitteet niin juhlille kuin edustamiseenkin. Pääsali on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta alkuperaisessä muodossaan.
Kesäkaudella pääsalissa vietetään juhlia ja herkutellaan kotimaisen ruoan parissa kesäisestä tunnelmasta nauttien. Pääsalia kiertää suuri katettu terassi, jossa voitte nauttia kauniista merinäkoalasta.
Toisessa juhlakerroksessa sijatsevat 4 kabinettiamme: Pentik, Iitala, Arabia ja Hovimestari kabinetit joissa paikat on 24. asiakaalle. Kabinettien erikoisuus on pääsaliin avautuvat ikkunat.

Pääsali ja kabinetit toimivat tällä hetkellä kesäravintolana ajalla 1.5-15.10. Kesäkaudella pääsalissa tarjoillaan suosittu Sunnuntain juhlalounas sekä A la Carte. Koska ravintolassa järjestetään kesäkaudella lukuisia yksityistilaisuuksia, niin suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon.

PÄÄSALI JA KABINETIT OVAT AVOINNA AINOASTAAN PÖYTÄVARAUKSESTA:


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Huonointa palvelua mitä olen koskaan saanut.
Sanottavaa olisi vaikka kuinka ja paljon, mutta koitetaan tiivistää. En valitettavasti voi suositella kenellekään, jollei henkilökuntaan tehdä suuria muutoksia.

Paikka oli todella upealla sijainnilla ja kaunis, erikoinen rakennus. Lisäksi ruoka oli ihan maittavaa, mutta palvelu oli alusta asti huonointa mitä ikinä olemme missään saaneet.

Olimme viettämässä ystäviemme häitä eli he olivat vielä maksaneet tästä, ja odotukset elämänsä tärkeimmästä päivästä olivat varmasti suuret. Tämän päivän henkilökunta (pääasiassa ravintola-/vuoropäällikkö tai muu vastaavassa asemassa ollut) onnistui lähes pilaamaan.
Muun muassa seuraavilla tavoilla:
-Hääväki otettiin kiukkuisesti vastaan huutamalla vieraat pois lahjapöydän ääreltä lahjoja viemästä.
-Vieraat eivät olisi saaneet poistua ravintolan salista; uhattiin mm.ulosheittämisellä, koska vain oletettiin, että pihalla nautitaan omia juomia (ja näin ei tapahtunut, vaan vieraat tutkivat ympäristöä ja kävivät tupakoitsemassa).
-Kahvilan puolelta ei olisi saanut hakea omilla rahoillaan juotavia, jos halusi esim. muuta kuin vettä tai viiniä. Tai vain osa sai, riippuen siitä, kuka oli myymässä.
-Kun kysyttiin myydäänkö ravintolassa savukkeita, vastaukseksi saatiin avautuminen siitä kuinka ei todellakaan myydä, koska se maksaa ravintolalle X ja X euroa.
-Puutteista ilmoitettaessa (esim.kahvikupin/drinkkilippujen puuttumisesta) syytetiin vieraita, ja vasta monen todistelun jälkeen hommat hoidettiin vastahakoisesti.
-Ravintolapäällikkö myös uhkasi, että juhlat ei välttämättä saisi jatkua sovittuun aikaan asti, ja syitä tähän oli kuulemma monia, mm. aiemmin luetellut syyt ja se, että hääpari halusi istua samassa pöydässä kaasojen ja bestmanien kanssa; tämä oli kuulemma hirvittävä etikettirikos (omia juhliaan ei saa viettää omalla tavallaan?).
Listaa voisi vielä jatkaa vaikka kuinka ja paljon.

Onneksi henkilökunnasta löytyi muutama asiakaspalvelun taitavakin henkilö, kiitos heille! Mutta kaiken kaikkiaan koko päivän ja illan, alusta alkaen, kaikki kommunikointi ja palvelu oli etenkin ravintola-/vuoropäällikön suunnalta erittäin töykeää kaikkia vieraita kohtaan sekä myös omia alaisiaan kohtaan. Mitään syytä ei tähän ollut missään vaiheessa. Seurue käyttäytyi todella asiallisesti. Illan viimeisenä tuntina meni yksi juomalasi rikki, joka tippui pöydältä.

Tänne ei ainakaan kannata tulla viettämään juhlia, jos haluaa, että tunnelma on rento ja hauska ja etenkin, jos haluaa että palvelu pelaa.
Hävetkää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 0

Tilattiin salaatit ja oli ne oli vähän ylihinnoiteltu. .. Kala oli hyvää mutta muuten ihan perus huoltoasemaruokaa. Leipä jota sai ottaa ruuan kaveriksi oli kyllä maukasta! Palvelu oli nopeaa ja terassi kiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2014
Arvosana: 0

Syötiin irtojäätelöt, aivan surkea. Pienin ikinä ja maksoi 3,50 kpl. Palvelukin huono, melkein kiroili kun kuittinauha ei tullut ulos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.05.2014
Arvosana: 0

Miljöö loistava esim. tuoda ulkomaisia vieraita.Palvelu hyvää ja ammattitaitoista.Ruoka keskinkertaista,mutta esillepano hyvä.Riittävästi valinnanvaraa.Hinta ok myös omalla rahalla syöville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.09.2012
Arvosana: 0

Söin kesäisenä päivänä paistetut muikut perunamuussin kanssa. Ruoka oli aika suolaista, muuten herkullista.

Miljöö on miellyttävä, kun ravintolaa ympäröi ihana seurasaaren metsä.

Ruokalutapahtuma huoltoasema tyyppinen eli otetaan juomat ja aterimet otetaan linjastosta ja ruoka tulee numeron perusteella pöytiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Seurasaari, 00250 Helsinki - Reitti
09-626625
http://www.sinunjuhlasi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita