Ei tietoa

Sunside

Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sisustus suoraan 90-luvulta. Ystävällinen henkilökunta, perus lounashinnat. Sama lista lähes joka viikko eikä ruoka ole erityisen hyvää. Menettelee kuitenkin. Yhdentoista jälkeen jono on pitkä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.12.2015
Arvosana: 0

Hyvät possunleikkeet. Raikas salaattipöytä, mutta aika samanlainen joka kerralla. Lautasannos, mutta ei ole nälkä jäänyt kertaakaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2015
Arvosana: 0

Aurinkoinen teollisuusruokala.
Roihupellon teollisuusalueella duunareita ja sitä kautta myös työpaikkaruokaloita riittää. Valoisa, keltainen Sunside on selvästi yksi viihtyisimmistä. Ja ilmeisen suosittu, porukkaa tuntuu istuvan sälekaihtimien takana kellonaikaan katsomatta.

Salaattipöytä on monipuolinen, iduista retiiseihin. Lounashintaan sisältyy maito ja k-kalja. Leipää ja levitettä. Jälkiruokakin vielä. Kahvit of course.

Joka päivä näyttäisi olevan tarjolla viitisen kappaletta erinäköisiä perinnelounassafkoja. Keittoja, patoja, pastoja, leikkeitä, jne. Seitsemästä yhdeksään euroon. Asiakaspalvelija nostaa kiposta halutun määrän lisukkeita, lihaosuus on perinteinen mittayksikkö. Annoskoko on varmuudella riittoisa.

Tällä ensivierailulla oma pippurileikkeeni osoittautui hyvin kotoisaksi. Ei loistelias sentään. Vastapuolen nauttima kalakastike keräsi myös kehuja. Talon oma salaatinkastike on erityisen maukas. Jälkkäripannarit ovat seisseet jonkin aikaa, kuivahkoja. Kahvi on tappavan kuumaa.

Päivitetty vierailu antaa takeen laadulle. Oma grillilohi oli jopa loistava. Tartar ex+. Ystävän valitsema portviini-leike ei ollut kummoinen, mutta valinta olikin omansa. Jälkkäriosasto jälleen heikoin.

Kokonaisuus on kuitenkin - etenkin ympäristönsä mukaanlaskien - selkeästi positiivinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.05.2012
Arvosana: 1

Kuten muutkin ovat todenneet, (selvästi) keskitasoa parempi ja viihtyisämpi lounasruokala. Kesällä bonuksena aurinkoinen terassi. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.04.2012
Arvosana: 0

Hyvä lounaspaikka. Ruoka on ollut hyvää perusevästä ja sitä tosiaan saa riittävästi, asiakaspalvelija lappaa lautaselle ruokaa niin paljon kuin pyytää samaan hintaan eli iso ja nälkäinen mieskin saa mahansa täyteen ettei jaksa hetkeen tehdä mitään.

Salaattipöytä on myöskin ihan ok, yleensä suhtkoht hyvässä kuosissa paria poikkeusta lukuunottamatta. Jälkkärikahvi on tosiaan napalmia mutta sen jäähtymistä odotellessa kerkiää ähkyyn asti syöpötellyt äijä edes vähän sulatella ruokaa että jaksaa lähteä kiirimään työpaikalle päin.

Kokemus on joka kerralla ollut positiivinen, keskivertoa parempi lounasruokala jossa saa mahansa täyteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 15.05.2011
Arvosana: 1

Tuplaleike chilimajolla molte bene. Hyvä salaatti pöytä, ja talonkastike melkein aitoa snackya. Täällä käydään vähintään kerran kuussa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 07.04.2011
Arvosana: 1

Hyvä lounaspaikka. Ruoka on hyvää perusruokaa, sitä riittää ja paikka on lounasruokalaksi keskimääräistä viihtyisämpi. Uskaltaa mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.03.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sahaajankatu 26, 00810 Helsinki - Reitti
09-755 7676
http://www.ravintolasunside.fi/yhteystiedot.php