Keittiö auki

Siipiweikot Helsinki

grilliruokaa
Arvosana 2.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (4)

Siipiweikot Helsinki (Kaisaniemi) on hektinen, pikaruokamainen kokemus, ilman pikaisuutta, ainakin ruuhka-aikaan (kävimme lauantai-iltana). Saavuttaessa jonotat tiskille antamaan tilauksen, minkä jälkeen saat vasta istua pöytään. Tässä voi mennä ruuhka-aikaan jopa reilu puoli tuntia seisoskellessa. Palvelu ei ole valitettavasti kauhean ystävällistä, vaan lähinnä kiireistä ja töykeää (ainakin kiireisenä aikana). Odotimme ruokaa päästessämme pöytään noin 45 minuuttia. Ruoka oli perushyvää, vihannekset hieman elähtäneitä. Tilauksen saapuessa yhdeltä seurueen jäsenistä puuttui ranskalaiset, eli puolet annoksesta. Odotimme hetken, jos ne saapuisivat hetken kuluttua. Ranskalaisia ei kuulunut, joten pyysimme niitä naistarjoilijalta ystävällisesti. Hän sanoi hoitavansa asian. Kuitenkaan ranskalaisia ei saapunut koko ruokailun aikana. Toinen tarjoilija tuli keräämään pikaisesti pöydästä kaiken pois, kun yhdellä henkilöllä oli vielä ruokailu selvästi kesken. Pikkujuttu, mutta ei mukavaa. Lisäksi minulta hän yritti viedä oluen pois, jossa oli vielä noin desi jäljellä. Asiakkaana ei ole mukavaa huomauttaa siitä, että saisiko juoda kalliin oluen loppuun. Sanoimme tälle kyseiselle tarjoilijalle ranskalaisista, ja hän ei osannut tähän kommentoida mitään muuta kuin olankohautuksen. Tungimme sitten itse ruuhkaiselle tiskille, jossa saimme rahat sentilleen takaisin puuttuneista ranskalaisista. Ei pahoitteluja eikä minkäänlaista hyvityksen yritystä. Ystävälleni jäi nälkä ja meille kaikille valitettavasti huono maku suuhun.
Jos odotat esimerkiksi Tampereen kaltaista palvelua tai kokemusta, tulet valitettavasti pettymään. Myös Iso Omenan Siipiweikot on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 10.01.2019 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 0

Helsingin yliopiston Siipiweikot oli pettymys Iso Omenan vastaavaan. Siivet tottakai hyviä, mutta niihin ei kuulunut selleriä tai muuta rehua joita sain viime kerralla. En myöskään saanut kosteuspyyhettä. Yhdellä servetillä piti pärjätä. Bataattiranskalaisetkin puutui! **syvä järkytys**

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 24.09.2018
Arvosana: 0

Todella hyvä ruoka ja loistava palvelu! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.01.2018
Arvosana: 0

Vaikka olenkin aistinut herkästi väreilevän wings-villityksen pääkaupungissamme, niin tosissaan heräsin siihen vasta elokuussa luettuani Nyt-lehden perusteellisen makutestin kanansiipiä tarjoilevista ravintoloista. Samalla sain luettua sivuaineen kokoisen oppimäärän siivistä ylipäätään. Mielenkiintoista.

Suomen itseoikeutettu siipipääkaupunki on Tampere, mutta niin vain Helsinkiinkin on viime aikoina rantautunut alan suomalaiset pioneerit Hook ja Siipiweikot. Molempien siipiravintoloiden historia ulottuu pitkälti kultaiselle 90-luvulle. Kahdesta Helsingin tulokkaasta testattavaksi valikoitui Siipiweikot lähinnä sen keskeisemmän lokaation vuoksi.

Otin alkuun kaksi mozzarellatikkua (2,40 €) ja saman verran chili cheese nugetteja (2,40 €) pahinta nälkää kurittamaan. Ne hoitivatkin hommansa asianmukaisesti. Pääruokavalinta siipiravintolassa on itsestään selvä, joten kysymys kuului enää, että kuinkas monta laitetaan. Erinäisten päässä tehtyjen kalkyylien lopputuloksena tilasin siipiä 16 kpl (12,80 €). Siipien kastikejana alkoi vastasyntyneille tarkoitetulla mildillä jatkuen japanilaisiin itsemurhapommittajiin viittaavaan kamikazeen. Jossakin siinä välissä majaili hot-vaihtoehto, johon itse päädyin. Todettakoon, että äijämäisempiä vaihtoehtoja jäi vielä kolme (extra hot, exxtra hot ja se kamikaze).

Sain eteeni vadillisen siipiä, jotka lilluivat kastikkeessa. Niitä säestämässä oli pari pientä porkkanasuikaletta ja yksinäinen sellerisuikale, jonka kaino missio on avittaa vatsaa rauhoittumaan tulisten siipien syömisen yhteydessä. Annoksen nähtyäni heitin jo mielessäni hyvästit kauluspaitani puhtaudelle ja lähdin työstämään annosta fyysiseen työhön tottumattomilla käsilläni. Vaikka homma oli kaikin puolin sotkuista, oli se hauskaakin. Kanansiivet olivat miellyttävän rapeita ja maukkaita. Viisaammat sanovat, että varsinaisten siipien lisäksi kastike on vähintään yhtä tärkeä osa-alue annoksessa, ja täytyykin sanoa, että Siipiweikkojen soosi toimi upeasti tulisuuden sopivuutta myöten. Ruokailun jälkeen sormet olivat tahmeat, tulisuus poltteli kivasti suuta ja hampaanvälit oli täytetty kanansiivuilla. Serviettejäkin täytyi hakea matkan varrella muutama lisää. Fiilis oli syömisen jälkeen yltäkylläinen ja tyytyväinen.

Siipiweikkojen tilat ovat vaalean kliiniset, aika mitäänsanomattoman haljut. Jotenkin hassun steriili ympäristö näin äijämäiseen menoon. Ravintola sijaitsee Fenniapasaasin ravintolakeskittymässä, mutta on tilana oma ravintolansa. Palvelu oli nuorekkaan ystävällistä.

Jos chicken wingsejä ei ole vielä ehtinyt maistamaan, niin nyt on korkea aika käydä selvittämässä siipihypen perusteet!

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 28.11.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Mikonkatu 17 B, 00100 Helsinki - Reitti
045 226 8826
http://www.siipiweikothelsinki.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita