Avautuu 17:00

Sikke's

kortteliravintola
Arvosana 4 / 5

Sikke’s on kuin ystävän olohuone. Sen ystävän, joka valmistaa sinulle aina hyvää ruokaa.
Saatat saada lihapullia napolilaisittain, rapeaksi paistettua, vastapyydystettyä kokonaista kalaa tai vaikka jänispataa ranskalaisittain tai Italian tyyliin.


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sikke's on ihana tuulahdus tyylikästä rentoutta yläluokkaisessa Eirassa. Ravintola oli vasta avannut vierailumme aikana ja haki vielä muotoaan. Saimme varaamamme pöydän ikkunan vierestä, josta oli mukava tiirailla ulos lämpimään kesäiltaan. Sikke'sin sisustus on hyvällä tavalla retroa ja kutsuu istumaan ja viettämään iltaa tyylikkään olohuonemaisessa tunnelmassa.

Illallisemme aikana meitä palveli kaksi eri tarjoilijaa, joilla oli havaittavissa ehkä hieman alkukankeutta. Tarjoilusta puuttui tietty ryhdikkyys ja arvokkuus, joka tällaiselle paikalle olisi suotavaa. Laitoin tämän ravintolan tuoreuden piikkiin ja toivon, että siinä on hieman petrattu. Tilasin kasvisannoksen ja lisukkeeksi ranskalaiset perunat. Niiden kanssa valitsin mielenkiintoisesti järjestyksettömältä viinilistalta perusvarman rieslingin. Ruoat saapuivat melko nopeasti huolimatta siitä, että ravintola oli täysi. Asettelu ja astiasto oli erinomaisen kaunista, ja vegestä tosiaan löytyi makua! Ihanassa balanssissa rasvaisuutta ja hapokkuutta tuoreissa kasviksissa. Jälkiruoaksi valitsimme kumpikin talon munkit, jotka olivat ihanan täyteläisiä ja niiden kanssa tarjoillut lisukkeet nostivat perusjälkkärin uudelle tasolle.

Sikke's on vaihtuvan menunsa, taidokkaiden ruokiensa ja ihastuttavan miljöönsä vuoksi ehdottomasti monien visiittien arvoinen paikka. Tällaisia mutkattoman tyylikkäitä paikkoja ei ole koskaan liikaa, vaikka niitä onkin noussut viime vuosina ilahduttavan useaan kadunkulmaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.08.2019
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tehtaankatu 34, 00150 Helsinki - Reitti
09 6128 6000
https://sikkes.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita