Keittiö auki

Sivukirjasto

tapas
Arvosana 2.3 / 5

Relaxed and friendly tapas bar


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jooei,
ihmetyyppi tiskin takana, Vanha nainen kehtasi halveksia oluen maistelua. Sen saman oluen mitä myy hanasta. Luonnotonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: -8

Rasvaista pubiruokaa juopuneille. Valmiskamaahan se on että ei sillä Michelin tähtiä saada, mutta ei se kai ole tarkoituskaan.
Henkilökunta ja palvelu on ihan loistavaa!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: 0

Kilpailija.
Pubiruokaperinnettä parhaimmillaan. Kanakoreja, toasteja, tapaksia, pizzaa, panineita, ranskalaisia ja kalaa jne. Ja yömyöhällä. Paljon parempi vaihtoehto kuin moni alueen kebapmestoista.

Ilmeisesti rasvakeitin ja uunit toimivat, sillä ainakin itse nauttimani kanakori (noin 7€) oli todella mainio esitys. Kanapuikot olivat kaikkea muuta kuin perinteiset kuivat nugetit, ranskalaiset pubiolosuhteissa aivan loisteliaat. Koska kokin ammattitaitoon ei voi nojata, ja pakastesafkasta on lopulta kysymys, on tyydyttävä tähän arvosteluasteikkoon.

Sivukirjaston meininkihän on mainio vallan. Erikoisoluita, rentoa nuorisoa, tietokilpailuja, kirjanvaihtoseinä. Olutravintolamainen, muttei kuitenkaan ketjumainen. Asiallinen, mutta ei missään nimessä mieleenpainuva henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 08.02.2012
Arvosana: 2

Viihtyisä pienehkö pub, ruokalista melko laaja mutta ei mitään erityisiä yllätyksiä, normaalia pitsa/toast-linjaa pääasiassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.11.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Fleminginkatu 5, 00530 Helsinki - Reitti
http://www.facebook.com/sivukirjasto