Keittiö auki

Smoothie & Coffee House

kahvila
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

I'v been looking for the perfect Latte "to go", that wouldn't cost me a fortune and FINALLY I found it! 2,50 e for this wonderful tasting coffee.. It's like I'm back in Brazil. ❤

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2015
Arvosana: 0

Kävin ostamassa aamupalani kyseisestä liikkeestä. Ostin marjaisen smoothien, kahvin, baklavan ja lohisämpylän. Maksoin niistä yhteensä vaivaiset 7,70€. Baklava oli herkullista, ei liian makeaa eikä jauhoista niinkuin niillä joskus on tapana olla. Kahvi oli tuoretta, marjasmoothiessa oli oikeasti marjoja (se ei nykyään ole mikään itsestäänselvyys) ja lohisämpylässä reilusti täytettä! En etsimälläkään löydä mitään valittamisen aihetta.

Lisäksi sisäistä bakteerifoobikkoani miellytti se että keittiö oli näkyvissä, ja koko paikka (henkilökuntaa myöten) vaikutti hyvin siisiltä ja hygieeniseltä.

Kaiken kaikkiaan loistava paikka ja suosittelen lämpimästi kaikille jotka Pasilan asemalla liikkuvat! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2014
Arvosana: 0

Sympaattisen pieni take away -kahvila, joka jää useimmalta Pasilan asemalla kulkijoista varmasti huomaamatta. Kahvila, jossa on valikoima ja hinta-laatusuhde kerrankin kohdallaan! Paikan päällä valmistettu smoothie maksoi vain 2,80€ ja salaatti 3,80€! Kovasti olisi tehny mieli ottaa terveellisen välipalan kaveriksi vielä herkullinen Baklava, mutta täytyy jottain jättää ensi kertaan..:P

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2014
Arvosana: 0

Pasilan aseman edullisin kahvila. Ja "aina" auki, jopa ennen aamukuutta! Latte maksaa 2 euroa :) . Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Pasilan asema, 00520 Helsinki - Reitti
http://yamii.fi/place/v/10368