Ei tietoa

Stadin Chili Kebab (Hansasilta)

kebabia
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aina rapeat ranskalaiset ja maukasta kebabia! Isot annokset ja nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 19.06.2016
Arvosana: 0

ostin äsken ohimennen leipäkebabin mukaan. palvelu tosi nopea ja hinta kohdillaan. täytteitä runsaasti ja kastike ja lihakin maukas. salaattitäytekin vaikutti tuoreelta. hinta-laatu-suhde täysin ok! suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 04.04.2015
Arvosana: 0

Käytiin syömässä lehtipihvit, toinen pihveistä oli raaka ja muutenkin ala arvoista ruokaa. Lopputuloksena vielä ruokamyrkytys ja kaiken kukkuraksi 3 päivän vatsatauti ja kuumetta. En todellakaan suosittele

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.04.2014
Arvosana: -7

Perus pikaruoka-kebab paikka. Lounastarjous oli 5 euroa kebab ranskalaisilla. Ei mikään ihmeellinen mutta ostosten lomassa OK paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 0

Sillan yli.
Hansasillalla raflat kiertävät ympyrää. Entinen Woking on siirtynyt, tilalle on puskettu Stadin Chili Kebabin uusi toimipiste. Sillan metelissä ruokaileminen ei ole se houkuttelevin vaihtoehto, hinta sen sijaan tällä kertaa on. Ei muuta kuin syvennykseen istuskelemaan. Riisikebabit ja sipulipihvit tulille.

Torso on seinällä. Kebab ei silti maistu miltään. Lastu on sentään oikean paksuista. Soosissa ei juuri mitään järkeä. Lisächiliä heitellään, se on thaikkuhenkistä. Mitäs ihmettä? Riisi on maukasta, sitä myöskin riittää. Salaatti nuhjuinen, kastike ei tuo mitään lisää.

Sipulipihvi on ihan oikea pihvi, ei jauhettua. Harmi. Liha on sitkeää, syistä ja rustoista. Pakastefiilis. Ranskalaiset perusmenolla. Voisivat olla parempiakin. Sipulia riittää.

Palvelu täysin kasvotonta. Syvennyksessä jotain sympaattista. Vedet pahvimukeista. Kierrätys ei ole vielä saapunut Itään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 28.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hansakuja, 00900 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita