Avautuu 20:00

Storyville

jazzclub ravintola
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (30)

Storyville, ihana paikka MUTTA: ruokailu tuotti valtavan pettymyksen. Ruokaa sai odottaa 1,5 tuntia. Sitten seuralaisilla tuotiin muuta ruokaa kuin olivat tilanneet..pihvit olivatkin loppu. Itse tilasin kasvisruokaa-joka sitten oli kovakuorinen hampurilainen, jossa pihvinä halloumijuusto, salaattina einessalaatti. Hinnat olivat täysin ylimitoitetut! Harmitti kovin, kun odotimme niillä hinnoilla hyvää ruokaa. En voi suositella kenellekään!
Onneksi bändi oli hyvä, josta tosin maksoimme erikseen...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2017
Arvosana: 0

Miljöö ravintolassa oli hienoa ja miellyttävä ja ravintolan live-musiikki oli todella hyvää. Mutta. Ruokaa jouduimme odottamaan 1.5 tuntia joka oli täysin käsittämätöntä, koska olimme varanneet pöydän ja ravintola oli sinne mennessämme puoli tyhjä. Hinta-laatusuhde ruoassa ei kohdannut vaan ruoka oli ylihinnoiteltua. Palvelu oli jokseenkin erikoista ja hieman töykeää. Ruokalistalla ei ollut yhtään kasvisvaihtoehtoa, joka tuntuu hieman oudolta tänä päivänä. Tosin salaatista pystyimme muokkaamaan sellaisen.

Kokemus oli harmillinen, koska paikassa on kiva tunnelma ja paikka voisi olla tosi hyvä, jos palvelutasoon ja ruokaan satsattaisiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 18.12.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarjoilijat ala-arvoisia, ruoka entiseen verrattuna ala-arvoista. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 0


Olin todella pettynyt tähän ravintolaan. Olin halunnut käydä täällä jo jonkin aikaa, minua houkutteli New Orleans-tunnelma ja lupaus ohjelmasta. Itse kokemus oli kuitenkin täysi pettymys! Tarjoilijoita ei selvästi ollut riittävästi näin kiireiselle paikalle, asiakkaat joutuivat jatkuvasti odottelemaan sekä baarilla että pöydissä. Lisäksi tarjoilijoilla vaikutti olevan vakava asennevamma, emme todellakaan kokeneet olevamme tervetulleita, päinvastoin. Pieneltä jazz-ravintolalta en todellakaan odottanut tällaista snobbailua, ns. “hienompaa väkeä” kohdeltiin selvästi paremmin. Meidät luvattiin laittaa pöytäjonoon, mutta muita (varauksettomia) päästettiin ohitse joten vietimme koko illan baaripöydässä. Ruokalista oli todella suppea, ja annokset kalliita mutta pieniä. Lisämiinuksena korkea pakollinen narikkamaksu, joka oli maksettava vaikka tulimme syömään. En tule uudestaan enkä suosittele muille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Ruoka ihan siedettävää, mukava eurooppalainen tunnelma. Salihenkilöstö miellyttävää, paikka aikan tungoksessa viikonloppuisin. Valitettavasti alakerran narikkamiesten ala-arvoisen töykeä käytös jo kahdesti on pilannut fiilistä. Jos ulkoinen firma, vaihtakaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

Olin yksityistilaisuudessa. Buffet. Lautaset tosi likaisa. Vanhoja ruokajämiä näkyi ja kun sormin tunnusteli niin rasva tuntui. Jäi syömattä. Terveystarkastukaen paikka. Muuten mukava juhlatila ja palvelu pelaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.05.2014
Arvosana: 0

Ihanaa ruokaa, loistavaa palvelua ja upea Ina Forsman lavalla! Mitä muuta ihminen tarvitsee!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Ihanaa hummerikeittoa ja lämmintä patonkia alkuun ja nieriää valkoviinikastikkeessa päälle. Aivan loistavaa ruokaa ja mukavaa palvelua.
Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Yöruokaa baarikierroksen päätteksi.

Ravintolassa jännä salakapakkatunnelma, livebändi tuuttaa jonkin sortin jatsia. Ei ollenkaan huono. Ruokapuolen pöydästä näkee mainiosti lavalle sekä tanssilattialle.

Tilattiin muutama burgeri sekä kanasalaatti. Ruokaa joutui hetken odottamaan, mutta odotus kannatti.

Kanasalaatin lihat mureita ja freesejä, muutenkin annos erinomainen Burgerit sen sijaan nälkäisille sekä humaltuneille ehkä liian pienet, makua sen sijaan ei kukaan moittinut.

Salaatin hintakin kohtuullinen, jopa edukas, etenkin kun ottaa huomioon juomien hintatason. Toisaalta, kokemuksen kokonaishintaa nostaa se, että sisäänpääsy maksoi saman verran kuin itse ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 31.08.2013
Arvosana: 0

Otin suositeltun Shrimps Bayou, jättikatkaravun pyrstöjä valikosipulivoissa - en tykkää katkaravuista mutta se oli kyllä hyvä annos suosittelen valkoista leipä siihen mukaan maistui heti paremmalta. Sitten tuli lampaankyljykset - aivan paras!! Uskomattoman mehevä, riittoisa ja kaunis annos. Kaverini otti pihviä joka näytti kyllä surulliselta lampaan vierellä. Pihvin kastike kamalan makea ja pihvi tosi tosi pieni. Eli ehdottomasti lampaankyljyksia suosittelisin. Jälkkäriksi oli mud cake. Hirveän iso kakkupala - tosi mehevä ja suklainen, kaunis annos taas kerran - mansikkakastikkeella ja jäätelopallolla. Maistui tosi hyvältä, lopussa oli vaan vaikeuksia kun ei oikein jaksannut - oli sen verran iso pala. Palvelu oli just sopiva, rauhallinen. Alussa vähän naispuolinen henkilö puhui kuin lapsille mikä oli tosi ärsyttävä mutta onneks seki loppui nopeesti, joko se ite tajus tai sit mun kasvot sanoi jotain. Musiikki sopii hyvin tunnelmaan, paikka muutenkin lämmin ja kiinnostava. Ehdottomasti suosittelen että menet!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 16.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Museokatu 8, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 408 007
http://www.storyville.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita