Suljettu nyt

Teng's Mansion

kiinalaista
Arvosana 2.7 / 5

Puhtaita kiinalaisia makuja suoraan Hongkongista!

Meillä on myös ilmainen kotiinkuljetus Lauttasaaressa, soita ja tilaa!

Tule syömään paikan päälle tai hae mukaan. Lounasajan jälkeen Take Away -10% (ei sis. päivällisiä)


Arvostelut (19)

Tämä on kyllä klassinen surullinen tarina. Kun tämä ravintola avasi, se oli mielestäni pohjoismaiden paras kiinalainen ravintola. Selkeitä ja tuoreita makuja, huolellisesti tehtyä ruokaa ja asiallista palvelua. Sittemin vegeruokiin osui vahingossa vähän lihaa ja ote alkoi muutenkin lipsua. Nykyään en enää tilaa täältä kuin hätätapauksessa. Toivoisin kuitenkin kovasti, että löytäisivät taas alkupäivien huolellisuuden - tai alkuperäisen kokin. Kokemusta ravintolasta on n. 15 kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mautonta ja rasvaista ruokaa. Jälkiruoka tilauksen vastainen eikä haluttu korjata. Laskussa yritettiin rokottaa liikaa (Groupon lahjakortti). Hidas ja töykeä palvelu. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 18.12.2015
Arvosana: 0

Suomalaisen suuhun sopiva maukas nuudeliannos! Mikäli ei nauti liian eksoottisista makukokemuksista, niin suosittelen tätä annosta: paistettua nuudelia härän, katkarapujen ja herkkusienten kanssa. Todella maukasta! Parasta kiinalaista mitä olen tähän mennessä syönyt, enkä ole kiinalaisen ruoan fani lainkaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.10.2015
Arvosana: 0

Surkea ruoka. Teki mieli kääntyä buffetpöydästä takaisin tiskille vaatimaan rahat takaisin. Söin väkisin, sillä kiire takaisin töihin, enkä olisi ehtinyt vaihtaa paikkaa.

Ruoka mautonta ja 9,2€ hintaan ei todellakaan halua syödä pakastevihanneksia. Myyjä / tarjoilija ei edes viitsinyt tervehtiä kun astelin ulos alle metrin etäisyydeltä. Kaikin puolin rimanalitus. Larussa useampi hyvä kiinalainen, valitkaa joku niistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.09.2015
Arvosana: 0

Todella surkea esitys.

Ruokailu alkoi täysin tyhjän buffetin ihmettelyllä. Odottelun jälkeen ruokaa tuli tarjolle. Ruoka ei ollut hyvää, mutta kyllä sen pystyi nielemään.

Varmasti surkein kiinalainen PK-seudulla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Lounas ei ollut valmiina ollenkaan kun 11:10 saavuimme lounaalle. Täysin tyhjä buffetti.

Ja kun ruoka lopulta saapui, niin ei vakuuttanut. Suosittelen kiertämään kaukaa tämän ravintolan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Todella onnetonta.

Listalta poimittiin porsasta ja chiliä (joka oli kokki suosittelee- listalla) ja sitruunakanaa. Porsaan piti olla tulista, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta: järjettömän rustoisia läskin paloja ja paprikaa, mauttomassa kastikkeessa. Sitruunakana oli hiukkasen parempaa, ei kuitenkaan mitään ihmeellistä. Sitruunakanan tilalle meille annettiin ensin friteerattuja kanapalloja, tämän huomasimme puolessa matkassa matkalla kotiin. Niinpä palasimme vaihtamaan annosta, ensin meille koitettiin myydä kanapallot alennettuun hintaan, mutta lopulta saimme oikean annoksen. Tähän kaikkeen säätämiseen (alkuperäisen pitkän odottelun lisäksi) meni tolkuttomasti aikaa ja kun lopputuloksena oli kehnoa ruokaa todettiin että eipä tarvitse enää täällä asioida.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.08.2015
Arvosana: 0

Ei vakuuttanut. Käytiin lounalla työporukalla, buffetti oli alimitoitettu jopa neljälle hengelle, käytännössä lappasimme kaiken lämpimän ruoan lautasella ennen pöytään siirtymistä. Valikoima välttävä, henkilökunta vaikutti olevan asioista hiukan pihalla. Turistirysän vältimme - mutta pöydät oli 75% varattu turisteja varten. En voi suositella, enkä mene toiste.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.08.2015
Arvosana: 0

Satuin ikävästi samaan aikaan ison turistiseurueen kanssa. Henkilöstön (jota oli kyllä runsaasti) fokus oli tässä Seurueessamme. Muita pöytiä ei palveltu tai täytetty lounaspöytää. Ruokavinkki oli perusmättöä, saarella on monta laadukkaampaa lounasta.

Lienee tämäkin ravintolan elinaika lyhyt, kuten niin monen muunkin tällä liikepaikalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Kotiinkuljetusasiakas. Kuljettaa kotiin Lauttasaaressa. Mikä on harvinaista ellei halua muualta Pizza/Kebabia. Ruoka on hyvää ja reilut annokset. Suosittelen tilaamaan myös kyytipojaksi lihatäytteisiä mykyjä jotka dipataan tuliseen kastikkeseen jos haluaa. 1e/kpl. Myös kevätkääryleet ja lihakääryleet tulee samalla kuljetuksella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Gyldenintie 2 b, 00200 Helsinki - Reitti
0456034508