Avautuu 11:00

Ton Khaow

thaimaalaista
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Ilmainen wifi

Arvostelut (5)

Hmm. Keskinkertaista, johtunee kai siitä että buffa-lounaassa ei oikein mikään pääse esiin. Kaikki ruokalajit hieman rasvaisen tunkkaisia. Ei ollenkaan freesiä kuin thai-ruoka parhaimmillaan. Ainoastaan Chang pitää tasonsa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2018
Arvosana: 0

Lounasbuffet kokeilussa. Kohtuullinen thai, sushit olivat sen verran elähtäneen näköisiä, että jäi väliin. Ehkä vaatii toisen kokeilukerran, mutta parempaakin löytyy samaan hintaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.03.2018
Arvosana: 0

King Thai katosi jonnekin ja tilalle on tullut Ton Khaow. Söimme perusannokset, punainen- ja vihreä tofucurry, ruoka oli aivan yhtä hyvää kuin aikaisemmin paikassa olleella Korphailla. Tarjoilu oli hyvin vähäeleistä mutta asiallista. Ravintolasta sai myös keppanaa ja siideriä, vakkari mesta.
Arvioni on alakarte listalta, lounas buffet valitettavasti vain keskinkertainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.04.2017
Arvosana: 0

Rakastettu Korphai on poissa ja tilalle on noussut thaimaalainen buffetravintola Thon Khaow. En oikein tiedä miten tätä luonnehtisi. Yrittääkö ravintola hiukan liikaa, sillä erilaisia ruokia varmaan 15 erilaista. Keitosta, sushiin, kevätkääryleisiin ja erilaisiin thaimaalaisiin punainen, keltainen, vihreä ja tofu curry annoksiin.

Kaikkia vaihtoehtoja kuvaa hyvin keskinkertaisuus. Ei mitään huonoa joskaan ei mitään hyvääkään. Ehkä ruuan laatua saisi parannettua jos valikoimaa supistaisi ja koittaisi pitää esim. 6 vaihtoehtoa parempana. Mieleen tulee esim. Vaasankadulla sijaitseva TukTuk jossa on vain 3 vaihtoehtoa, mutta ne ovat niin taidokkaasti väännettyjä että paikkaan tulee suunnattua aina kun mahdollista.

Palaute tuskin tavoittaa ravintolaa kielimuurin takia, mutta toivoisin tosiaan buffetin karsintaa ja jäljellä olevien vaihtoehtojen karsintaa. Hinta on tällä hetkellä kipurajoilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.03.2017
Arvosana: 0

Erinomaiset curryt! Annokset ovat suuret ja todella edulliset (sekä aina yhtä hyvät).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.12.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Helsinginkatu 4, 00101 Helsinki - Reitti
044 2422879
http://tonkhaow.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita