Avautuu 11:00

Ventuno

italialainen
Arvosana 1.8 / 5

Maailman metropolien moderneista italialaisravintoloista inspiroitunut Ventuno kattaa Helsingin kauneimpaan kaupunginosaan Italian parhaat maut tuorepastoista cocktaileihin. Ruokamme valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista, ja oman arominsa annoksiin antaa salin sydämessä hehkuva napolilainen puu-uuni.
Italialaiseen ruokapöytään kuuluu olennaisesti sosiaalisuus ja yhdessäolo. Siksi suurin osa annoksistamme on suunniteltu jaettaviksi.


Arvostelut (3)

Epämiellyttävä kokemus. Tarjoilijaa, joka palveli meitä ensin, v***tti niin paljon jokin asia tai sitten vaan meidän naama, että hän onnistui todellakin luomaan "lähtemättömän tunnelman" meille. Tuskin lienee ravintoloitsijan tarkoitus luoda kuitenkaan ihan tällaista tunnelmaa, että tarjoilijan käytyä pöydässä asiakastakin vituttaa. Mulle mm.yritettiin myydä väkisin cocktaillistalla olevaa Olivo Martinia (dry martini) tilatessani vodka martinin. Jouduin lopulta sanomaan, että haluan nimenomaan VODKAmartinin, en GINIÄ sisältävää Olivo Martinia tai muutakaan dry martinia, koska se on täysin eri juoma kuin mitä koetan tilata. Sitten koetettiin tuputtaa chardonnayta, vaikka sanoin heti alkuun etten pidä siitä. Sitten yritettiin väkisin myydä maistelumenua, vaikka sanoimme ettemme ole pitkällä kaavalla liikenteessä tällä kertaa. Jne.

Kampasimpukkani olivat haaleita, kaverin gnocchit rasvalätäkössä uivia lötkäreitä, joista osa oli palanut pohjaan. Pääruokani oli oma moka, olin luullut tilanneeni öljyssä paistettua mustekalaa mutta mustekala olikin friteerattua, mikä nosti ruuan rasvamäärän sellaisiin sfääreihin etten voinut syödä. Lisäksi annoksesta noin puolet oli friteerattua bataattia, josta en pidä. Tätä ei mainittu listalla, joten puolet hyvästä ruuasta olisi jäänyt senkin takia syömättä. Kaverin pääruoka oli niin mitäänsanomatonta, etten edes muista mitä hän söi. Jälkiruokaa emme edes halunneet. Tarjoilijamme vaihtui koko ajan. Onneksi meitä alussa palvellut hapannaama ei tullut enää takaisin pöytäämme.

Saa tuolta varmaan hyvääkin ruokaa, mutta enpä aio kokeilla, onko näin. Näkyy olevan Björkin syöttölöitä. Sopii ’’Syö, maksa maltaita ja häviä silmistämme’’ - filosofiaan sinänsä oikein hyvin. Kumpikaan meistä, en minä eikä kaveri, oltaisi varattu pöytää tuolta jos oltais tiedetty että se on Björkin mesta.

No, taas viisastuttiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.01.2020
Arvosana: 0

Ruoan taso ei vastannut hintatasoa. Palvelu kovin jäykkää ja muodollista.
Välillä voi kysyä asiakkaan mielipidettä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 125€ Lisätty: 16.01.2020
Arvosana: 0

Annoskoot liian vaihtelevia. Vitello Tonnatosta olisi syönyt neljä kun meitä oli kaksi. Liha oli kuorrutettu ikävännäköisesti kastikkeella.. pastat olivat kylmiä, maku ok mutta kylmänä ei pystynyt syömään. Karitsa jopa raakaa ja oikeasti kylmää..
Pizza pohja niin sitkeää ettei huono veitsi pysty sitä leikkaamaan. Pettymys X 2.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 08.11.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Korkeavuorenkatu 21, 00130 Helsinki - Reitti
010 322 9396
https://www.ventuno.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita