Avautuu 17:00

Yume

moderni aasialainen
Arvosana 3.3 / 5

Yume - Modern Asian Cuisine

Helsingin keskustassa sijaitseva moderni aasialainen ravintola YUME vie vieraansa maailmaan, jossa makuelämykset, ruoka-annosten vivahteet, ympäristön kauneus sekä suurella ilolla tarjoileva henkilökunta luovat yhdessä upean kokonaisuuden.

Yume tarjoaa mm. herkullisia aasialaisia sormi- ja katuruokia sekä eksoottisen Hot Stonen, jolla voi kypsentää aasialaisittain marinoitua lohta, marmorihärkää, tai tofua.

Tule nauttimaan Yumen herkullisesta menusta yksin tai yhdessä!

http://ravintolayume.fi


Arvostelut (125)

Ruoassa ei mitään vikaa, ja ravintola on viihtyisän oloinen, mutta. Tarjoiilija epämääräisesti arveli, että viinipaketissa taisi olla jotakin rieslingiä ja punaviiniä. Tarjoilu on hätäistä. Valkoviini kaadettiin lämpiämään paljon ennen alkuruokaa. Kaiken kaikkiaan tuli tunne, että tärkeintä oli prosessoida meidät mahdollisimman pian ulos. - Kahdessakin lähipöydässä oli varsin juopuneita kovaäänisiä ukkoja länkyttämässä. Viinit selkeästi ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uutta Yume-menus kokeilemassa. Pientä hämminkiä aluksi, kesti että saimme pöydän, mutta siitä eteenpäin kaikki oikein hyvin. Herkulliset alkupalat, hyvä tirisevä paistokivi, hyvä pääruoka ja makeudessa säästelemätön jälkkäri. Oikein hyvät viinit viinimenusta. Erinomainen palvelu Vanessalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 90€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Meidän neljän hengen seurueesta 2 oli todella pettynyt ruoan laatuun. Vaimoni saama salaatti oli huonosti tehty. Ystäväpariskunnan pääruoka oli liian suolaista. Henkilökohtaisesti olin tyytyväinen valitsemaani alkuruokaan Hamachi Sashimi sekä pääruokaan Duck Leg. Palvelu ei ollut kovin ystävällistä eikä huomaavaista, joka hieman kummastutti, koska ravintola toimii Kämpin yhteydessä. Aiempiin kokemuksiin nähden nyt jäätiin kertaluokkaa huonommaksi. Sääli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 10.12.2015
Arvosana: 0

Street Style -menu oli hintaan ja miljööseen nähden monipuolinen sekä kohtuuhintainen. Vetäisimme ruoat alas viinimenun tuella, joka oli hinnoittelultaam vielä mainiompi. Ainoa miinus tulee jälkiruokapiiraasta. Se oli jopa liian täyttävä, keveympi aasialainen olisi ollut paikallaan.

Tarjoilu oli aivan kymppi, vaan eihän sitä vähempää Kämpissä odotakaan. Kaikkiaan erittäin hyvä kokemus.
_______________________
Kävinpä toisen kerran marraskuussa. Piti tappaa aikaa ennen Mötley Crüen keikan alkua, joten mikä olisi parempi tapa kuin Yumen Street-menu. Kokemus sama kuin yllä, mutta jälkiruokapiirakka oli vaihtunut kevyempään ja maistuvampaan (lime pie). Kaverini ei yleensä syö jälkiruokia, vaan tällä kertaa poikkeus vahvisti säännön. Liekö ollut nälkäinen. Mulla oli pohjilla iltapäivällä nautittu Kämpin erinomainen hampurilainen ja pari olutta.

Ai niiin, tarjoilija ehdotti alkudrinkiksi Spicy Maryä, jonka olisin ottanut muutenkin. Erinomaisen maukas ja huolella tehty juoma. Hieman hintava minkä toisaalta ymmärtää. Käsityö maksaa, eikä näitä nyt yhtä enempää pidä juodakaan.

Kaikki tarjoilijat olivat ammattilaisia ja etenkin Mariia jäi mieleen iloisella olemuksellaan ja asiallisella otteellaan. Menen uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 03.12.2015
Arvosana: 0

Interiööri oli todella tunnelmallinen ja tyylikäs. Saimme erinomaisen ystävällistä palvelua. Valitettavasti ruoka oli mielestäni keskinkertaista ja varsin mautonta. Lemongrass Collins -cocktail oli todella herkullinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 04.11.2015
Arvosana: 0

monipuolinen aasialainen ruoka, kaikki ok
tarjoilija Lotta aivan upea, erinomaista asiakaspalvelua, ammattitaitoa, kiitos, hän oli osa hienoa tunnelmaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 62€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Street Style -menussa oli hyviä osia, kunnes pöytään saatiin menun Java Curry (riisiä, ankankoipea ja perunaa! !). Se oli tunnelmanlaskija, tosi arkinen ja peruna tuntui olevan kokonaisuuteen täysin sopimaton. Taustamusiikki oli tunnelmaan sopimatonta ja liian kovalla. Ilta oli kiva, mutta ruoan takia en palaisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 09.08.2015
Arvosana: 0

Otettiin Street Style menu kahdelle. Tämän paikan jäljiltä on muuttunut käsitys Aasialaisesta ruoasta täysin. Ei ollut mitään liisterihuttua vaan ihan kunnon runsaita makuja. Todella maukasta ruokaa! Kesken ruokailun jo mietittiin etukäteen mitä seuraavalla kerralla tilataan täältä :D Jos jotain miinusta pitää antaa, niin jälkiruokakippo oli karhea. Jotenkin ärsytti lusikkaa vetää pitkin :P Juomien hinnat ovat myös aika kovat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 2

Street style menu oli kokonaisuudessaan herkullinen ja viinit sopivat kokonaisuuteen. Välistä tuli melko pitkiä taukoja ruokien ja juomien välillä. Henkilökunnalle pisteet asiantuntevuudesta ja palvelusta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 62€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: 1

Ruoka oli todella hyvää. Valitsimme kiinnostavan menupaketin. Juomat aivan liian ylihinnoteltuja. Palvelu erittäin asiantuntevaa.
Taustamusiikki olisi voinut olla paikkaan sopivampaa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Kluuvikatu 2, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 5761 1718
http://ravintolayume.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita