Keittiö auki

Teboil Sveitsinhovi

suomalainen
Arvosana 1.3 / 5

Huoltoasemaketjun ravintolat. Aamiainen, lounas, pitsat ja burgerit.


Arvostelut (8)

viereinen abc remontissa tai valmistumassa?
kokeilin vaihteeksi Teboilia
päivän leike 10,90 porsaanleike pippurikastikkeella
leivittämätön possunpihvi grillimausteesta ruskea ja niin suolainen ettei voinut syödä vaikka en suolaa välttelekään
Huomautin heti tiskillä ja
odottelun jälkeen tuli uusi ja mausteita ei sitten yhtään siinä... enpä jaksanut enää valittaa
lisukkeena öljyistä uuniporkkanaa ja lanttua
salaattipöytä arkena klo 18 väsähtänyt
kahvi oli hyvää
astioita viedessä huomasin, tarjotinkärryssä tosi monella lautasella jätetty paljon ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 27.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin ala-arvoinen buffet pöytä jossa piti mm. olla porsaanleikettä mutta tarjolla olikin ylikuivaa, mautonta, sitkeää porsaan filettä epämääräisessä kastikkeessa. Kaikissa ruokalajeissa outo sivumaku. Tillikastike seisoi pöydällä lämpimässä ja oli jo saanut mukavan ruskea kuorutteen. Salattipöydästä ei edes viitsi puhua. Ruokailijoiden määrä ehkä kertoo eniten. Parhaimpaan lounasaikaan 2 ruokailijaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: 0

Pysähdyttiin tebikalle matkalla Tampereelta Helsinkiin. .. Otettiin kaikki lounasbuffet. Tarjolla uunilohta ja lihapullakastiketta muusia perunoita ja kasviksia, salaattiakin oli. Lohta en maistanut kun näytti kuivalta ja haisi oudolta. Keitetyt perunat oli palasina esillä ja selvästi jauhoperunoita ylikypsinä, sama juttu kasviksista:keitetty yli ja muusinna tarjolla, lihapullat kannatti syödä kokonaisena sillä halkaistu sisus näytti ihan sileältä ei muistuttanut jauhelihaa..Hk n lihapullatkin näyttää enemmän lihapullilta ja maistuu. Muusi no..vesipussi muusia. Leipä kuivaa. Onneksi kahvi tai jäätelö kuului hintaan. Ymmärtäisin tämmösen buffettin jos hinta olisi sen 4-5€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Mikäli omaat masokistisia taipumuksia, on tämä paikka kuin tehty sinulle.
Tilaa kebab ranskalaisilla ja varmista myyjältä annoksen koko, koska ko. annosta ei ole mahdollista saada ns. plus-kokoisena. Odota saavasi ihana, iso annos hyvää kebabia, niin petyt varmasti. Annos on hyvällä tahdolla mitattuna juuri ja juuri keskikokoinen, liha on pahasti korventunutta eikä annoksessa oleva kastike todellakaan ole ns. perinteistä, oikeaa kebab-kastiketta. Murskaa kovaksi kärvennettyä kebabia hetki suussasi ja totea, että nälkä menikin jo ohi.
Tarjoa toki pettymys myös ruokailukumppanillesi ja anna hänen tilata kalahampurilainen. Filepihvin sijaan tarjolla on korventunutta kebabiakin pahempi keskeltä kylmä, vetinen kalamurekepihvi, joka kokonsa puolesta sopisi ennemmin lasten annokseen. Lisättäköön myös, että tomaatti on tietenkin raakaa, ja jos se sattuu olemaan kantapala, on siihen suutuntuman parantamiseksi myös jätetty kanta.
Menkää nälkäisinä kotiin ja tehkää huomiselle tarkoitettu ruoka tänään.
Nimim. Never again

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.06.2015
Arvosana: 0

Sveitsinhovin kotipizza (en löytänyt sille omaa sivua, joten ilmeisesti arvostellaan tässä? )

Pöytäseuralaiseni sai tilaamansa pizzan "normaaliodotusajan", n.15 min jälkeen, mutta tilaamassani kotzonessa kesti. Kun kaverini oli jo syönyt ja katsoin että viereiset pöydät, jotka tulivat paljon meidän jälkeemme, alkoivat saada ruokiaan, menin kyselemään oman ruokani perään. Tilauksestani oli tässä vaiheessa kulunut yli 40 minuuttia. Kassalla ollut henkilö huusi taakseen "keittiön luukusta" asiaa, keittiöstä kuului vastaus että ei ole tullut bongia, johon kassahenkilö reagoi kääntymällä minuun päin ja tokaisemalla "kuulit varmaan?". Sen jälkeen kassahenkilö tiedusteli minulta "aletaanko sitä kotzonea nyt sitten vääntämään?", johon vastasin myöntävästi sillä syömäänhän minä olin tullut eikä siinä odotellessa nälkä ainakaan hellittänyt. Kassan käytöksestä ja eleistä (mm. täysi hymyilemättömyys, äänensävy) minulle tuli sellainen oli että minä olin tässä nyt se "hankala". Tässä vaiheessa suullista pahoittelua ei tullut, kassa sanoi että voin ottaa kahvia ja välipalaa odotellessani, mikä oli positiivista. Tämän jälkeen kului n.15 min ja kotzoneni saapui, tässä yhteydessä samainen kassahenkilö totesi kuivasti että keittiö pahoittelee tapahtunutta. Työskentelen itsekin ravintola-alalla, ja ymmärrän että inhimillisiä erehdyksiä sattuu (bongin saapumattomuus keittiöön), mutta ko. kassahenkilön asenne/käytös ihmetyttää minua suuresti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2013
Arvosana: 1

Ajattelimme seurueemme kanssa käydä uudestaan tässä paikassa lähes vuoden tauon jälkeen, jos kokemuksemme paikasta olisi parempi nyt. No, karusti saimme pettyä taas!


Ruuan laatu ok, voisi parantaa laatua kyllä tuosta. Jännä juttu oli että osa seurueestamme otti edullisemman lounasruuan ja osa a´la carte listalta. Tuohon lounaaseen sisältyy muut juomat kuten kotikalja, maito, piimä ym. Mutta jos otat kalliimman a´la carte ruuan, niin joudut maksamaan esim. maitolasista noin euron, eli kaikista muista paitsi vedestä joutuu maksamaan lisämaksun! Huomasimme tämän, kun kassarouva tuli ruokapöytäämme sanomaan meille a´la carte-syöjille että on kiellettyä juoda muita ruokajuomia kuin vettä! Mielestäni käytös oli pöyristyttävää, maksamme kalliimman hinnan ruuastamme ja emme saa edes ruokajuomia ilmaiseksi kun lounaan syöjät saavat - hieman nurinkurista ajatuspolitiikkaa.

Tuntuu että täältä on väki selvästi vähentynyt, liekö syy ruuan laatu vaiko tympeä asiakaspalvelu vai nurinkurinen ruokajuomapolitiikka... tiedäpä tuota, muttei meidän seurueellamme ole hinkua käydä kyseisessä paikassa enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.10.2013 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 0

Mieheni on raskaankaluston kuljettaja"rekkamies yli kolkyt vuotta ajanu" hän on käyttnyt teidänkin palveluita,,tänään viimeksi,kolme myyjää juorusi hampurilais puolella toiselle linjastolle kertyi siinä samalla jonoa koko ajan ja nää muijat jatkoi vain omaa kinaamista asiakkaista viis veisasivat,,,itsekkin olen vp,päivinä ollut hänen mukanaan ja teilläkin olemme syöneet alagarten ja aamupalankin,,,aamupala oli kärvenetty paistetut osio ja huippu koko linjasto oli kylmänä,,ja se alagarte listan ruoka oli todella surkea,,ihmettelen miten on huoltoasemien ruuat ja palvelut menneet noin surkeiksi,,,kyllä rahalle vastine pitää asiakkaan saada,,rahtarit syövät yleensä iltaisin ja näyttää siltä ettei muuta viu enään tilata ko hampurilaisia aika yks puoliseksi menee ruokavalio,,,onko ammatti kokit niin hakosalla ja eikö ammatti ylpeyttä ole enään ollenkaan,,,,se mitä asiakkaalle laitetaan pitäs maistua omassa suussa hyvälle niin semmoisen annoksen vois sitte myydäkkin eteenpäin,,puskaradio on nopein mainos ja nekatiivinen leviää kulovalkean tavoin,,eipä tee mieli poiketa ennen on nälissään,,"rekkamiehen muija"

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 08.04.2013
Arvosana: 0

En nauttinut ateriastamme ja en usko, että tulen tännekään uudelleen. Vessat hieman nuhjuiset ja likaiset. Näköjään kaikki huoltoasemat leikkaavat palvelujen laatua..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.03.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mäkikuumolantie 1, 05800 Hyvinkää - Reitti
020-4708700
http://www.teboil.fi/ServiceStation.asp?path=1;1510;1549;1743;14752

Vaihtoehtoisia ravintoloita