Hotelli Inarin Kultahovi
Ravintolamme sijaitsee Inarin saamelaiskylässä upean Juutuanjoen alimman kosken rannalla ja on perustettu jo vuonna 1937 , ollen yksi Lapin vanhimpia hotelli-ravintoloita. Käytämme mahdollisimman paljon pohjois-Lappilaisia raaka-aineita: Inarinjärven kalaa ja jäämeren äyriäisiä, metsäsieniä- ja marjoja sekä luonnonyrttejä ja poronlihaa, jonka hankimme suoraan paikalliselta poromieheltä. Ruoka valmistetaan alusta alkaen keittiössämme, erittäin hienoja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Laadukas ja tarkoituksen mukainen viinilista.
Arvostelut (5)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
En voi olla tulematta takaisin, vuosi vuoden jälkeen, vaikka matkaa on yli 3000km (tulen Keski-Euroopasta).
Paikallisia erinomaisia raaka-aineita (porosta koivunlehtiin) ja vaatimaton grandeur...
tavanomainen
Loistava kokemus. Rajoitettu valikoima, mutta juuri sekin vakuttaa kun etsii sen vertaista laatua monesta suuresta kaupungista turhaan. Lähiruokaperiaatteella suunniteltu erittäin vakuttava ja kunnianhimoinen kokonaisuus ilman liikoja... - chapeau - myös jos tietyt yksityiskohdat ja kalusteet ei aivan samassa voimassa, se pitää asiat mukavasti maan pinnalla, ja totuus on lautasella. Kohokohta: Elämää suurempi ja ikimuistoinen poronpihvi ja koivunsorbee. Kiitos!
Kultahoviin tulen aina uudelleen ja uudelleen.
Family-run place with a young hard-working cook who's done a lot of thinking and is a keen observer of the culinary scene. The accent is on local ingredients and the many ways to valorize their texture and taste. Everything is thought through but without irrelevant fashion-oriented details. I was poetic about the lentils and enthusiastic about the exemplary wine list. Cosy setting but the luxury is mainly on the plate where it should be.
Sijainti
016-511 710
http://www.hotelkultahovi.fi/ravintola.htm
inarin.kultahovi@co.inet.fi