Ei tietoa

Ravintola Siberia

lappilaista
Arvosana 5 / 5

Vuonna 2010 Pohjoismaiden paras ravintola -kilpailussa ehdolla olleen Siberian ruuan valmistuksessa arvostetaan ja käytetään pohjoisen raaka-aineita. Yksi kantavista ajatuksista on, että kaikki ruoka tehdään alusta loppuun asti itse omassa keittiössä.

Viinilistan tuottaja valikoima on monipuolinen, pääpaino on pienillä tiloilla ja heidän laadukkailla tuotteillaan. Listalta löytyy laaja kirjo erityyppisiä viinejä.

Siberiassa on esillä ja myytävänä suomalaista käsintehtyä taidetta mm. lasitöitä, koruja ja tekstiilejä. Kansainvälisestikin tunnetut suomalaiset merkit, kuten Nolan, Marttiini ja Anu Penttisen käsityöt ovat tuotu näyttävästi esille myös päiväsaikaan asioiville kahvilan asiakkaille. Kahvilasta saa erikoiskahvien lisäksi ravintolassa itse tehtyjä maukkaita suklaita, kakkuja ja suolaisia piiraita


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahden kerran kokemuksella yksi parhaista ravintoloista joissa olen koskaan käynyt, esim Tampereelta ei löydy yhtä hyvää, ainakaan vastaavalla konseptilla toimivaa ravintolaa. Suosittelen kaikille fine diningista ja ruokahifistelystä pitäville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 105€ Lisätty: 27.03.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Saariseläntie 3, 99830 Inari - Reitti
+358405020409
http://www.ravintolasiberia.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita