Ei tietoa

Rax Buffet Joensuu

pizzabuffet
Arvosana 2.4 / 5

Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Oltiin turistina Joensuussa, täältä lukeneena ajattelin, että käydään Myyssä oleva kiinalainen testaamassa. Höh, sehän olikin kiinni joulun ja uuden vuoden välissä. Päädyttiin hätäratkaisuna sitten Raxiin. Jokunen vuos väliä kun viimeks kyseissä ketjussa tullut käytyä. Uhhuu, ja taso on todellakin laskenut alaspäin huomattavasti. Pizzoissa todella vähän mitään täytettä. Ja tarjolla kahta tonnikalaa sisältävää pizzaa, että olihan vähän köpänen valikoima tonnikalalle allergiselle tapaukselle. Ja kasvispizza, siinä ei ollut kuin juustoa. Salaattipöytä oli säilyke/pakastekamaa, eikä enää niin tuoreenoloista sekään. Hämärän pimeää pöydässä. Juu, ei kiitos, ei enää koskaan uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.01.2014
Arvosana: 0

Pizzaa, lasagnea, chicken wings, sipulirenkaita, lihapullia, pikkunakkeja, pehmistä ym. Sitähän Rax on. Pienille lapsille löytyy pallomeri viihdykkeeksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.05.2012
Arvosana: 0

Perus Rax mättöä josta joko tykkää tai sitten ei. Lasagnevuoka on joskus tyhjillään vähän liian pitkään... Paikan näköaloissa ei kehumista toisin kuin esim. Tampereen keskustassa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 29.12.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Siltakatu 12, 80100 Joensuu - Reitti
013-6100710
http://www.rax.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita