Avautuu 09:00

Ravintola Elias

Arvosana 4 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Menneenä syksynä tuli Eliaksen lounas kokeiltua kun oli sivistyksessä aukko tämän lounasravintolan kohdalla. Ei mikään sävähdyttävä paikka, tarjoaa jokseenkin työmaaruokala tyyppistä tuotetta keskiverto lounashintaan. Sen verran syrjässä keskikylältä että tuskin tulee toiste poikettua, pysäköintipaikat kortilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.03.2014
Arvosana: 1

erittäin hyvä ja maukas ruoka. JOENSUN PARAS RUOKAPAIKKA JOENSUUSSA .HENKILÖKUNTA YSTÄVÄLLINEN.MUKAVA KOKEMUS. MEIDÄN PERHEEN RUOKAPAIKKA,KUN KÄYMME JOENSUUSSA.OLEN SUOSITELLUT TUTUILLEMME.terveisin TARJA SALLINEN KITEELTÄ

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 830€ Lisätty: 27.01.2014
Arvosana: -5

Yksi Joensuun parhaista lounaspaikoista. Ruoka on yleensä maukasta ja hintaan kuuluu jälkiruokakahvi. Kulttuurikeskuksessa sijaitsevan ravintolan tunnelma on myös miellyttävä ja henkilökunta ystävällistä. Hinta-laatusuhde on tässä kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2013
Arvosana: 3

Äitini vei meidät lounaalle ja ei kovin korkeista odotuksista huolimatta petyimme. . Salaatti oli tuoretta ja ketsuppi auttoi peittämään makua. Tee kuului hintaan. Olisiko siinä ollut ne positiiviset asiat ihan asiallisen palvelun lisäksi? Tonnikalapasta jäi ketsupista huolimatta lautaselle koko perheeltä. Periaatteessa paikalla on ihan hyvät mahdollisuudet perustason työpaikkalounaspaikaksi. Ja väen määrästä päätellen siellä onnistutaankin ruoan valmistamisen jalossa taidossa. Uskoisin meidän käynnin olleen vain "huono päivä". Vilpittömästi toivon niin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 28.07.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 44, 80100 Joensuu - Reitti
050 3000 243
http://www.ravintolaelias.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita