Ei tietoa

Silect Pizzeria

pizzoja, intialaista
Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintolan sisustus vaatimaton. Ilmastointi ei toimi tarpeeksi hyvin, koska rasvan käry on liian dominoiva. Ystävällinen palvelu. Tilasin lounaaksi Kebab ranskalaisilla. Salaatti oli tuoretta, tosin erittäin pieni läjä oli sitä lautasella. Kebabliha laadultaan huono. Luulisin, että samaa lihaa käyttää kuin Sinet ja Aurinko, Joensuussa ja ehken Fiestakin käyttää samaa kebablihaa. Ranskalaiset olivat maukkaita ja hyvä kypsyys. Vesi oli kylmässä eikä sivumakuja vedessä. Summa summarum, köyhä paikka ystävällisellä palvelulla ja vaatimattomat annokset. Nälkään ei täällä syödä, koska annokset pieniä. Pikkunälkään kyllä välttävä pikkusuolaisen ystäville. Ykköset päällä ei kannata paikan päällä syödä, koska rasvan haju on erittäin tarttuvaa sorttia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 28.09.2012
Arvosana: 0

Ravintolassa käytyäni vaatteeni haisivat järkyttävän paljon rasvan kärylle. . Ravintolassa oli todella kuuma sisällä. Siis todella huono ilmanvaihto heillä. Taisi olla viime vuonna loppusyksystä kun kävin. Sain odotella 5-10 min tiskillä ennenkuin myyjä tuli sivuhuoneesta paikalle. Aurajuustokermaperunat lilluivat kermassa eivätkä maistuneet millekään. Kebab oli samaten kehnoa. Otin pöytääni vesikannun, kerkesin jo juoda siitä lasillisen ennenkuin tarjoilija tuli sönköttämään että vesi on eilistä ja hän kävi heittämässä veden pois ja laittoi kannuun uutta vettä hanasta... En suosittele kellekään, rahani menivät hukkaan tässä paikassa ja jäi paha mieli huonosta ruuasta ja epämääräisestä palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.09.2011
Arvosana: 0

Hyvät ja sopivan kokoiset kebabit. Tulinen versio kastikkeesta saisi olla tulisempaa. Kunniamaininta poikkeuksellisen raikkaasta salaatista kurkkuineen ja tomaatteineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 20.06.2010
Arvosana: 0

Keskiverto, yllätyksetön. Ei yllä aivan Joensuun kärkikastiin pikaruokapaikkana. Harmaata massaa. Palvelu ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.02.2010
Arvosana: 0

Suosikkipizzeriani, josta saa myös hyviä kebab-annoksia. Pizzat ovat maukkaita, joskin täytteitä voisi olla hivenen enemmän. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Sisustus ei ulkonäöllään koreile, mutta ajaa asiansa. Paikan tarjoama kahvi on erinomaista. Pizzan täytteeksi suosittelen mexicana-kastiketta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.12.2009
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Yläsatamakatu 3, 80100 Joensuu - Reitti
013-220600

Vaihtoehtoisia ravintoloita