Avautuu 14:00

Torero

espanjalaista
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (17)

Kaksi kertaa tullut käytyä. eka kerta oli noin 10 v sitten ja silloin ruoka oli mautonta ja tarjoilija töykeä..nyt sitten kävin uusinta reissun ja yllätykseksi ruoka tosi hyvää/tarjoilijat iloisia ja puheliaita/kohteliaita,ainut mikä jäi kaivelemaan oli annoskoot eli tosi pieniä ja hinnat annoksiin nähden korkeat..alkuun otin tapaksia 4 eri sorttia,jos vertaa espanjaan niin nämä neljä vastasivat kooltaan yhtä tapas:ta hinnaltaan yli 15€ pääruokana oli listan isoin kahdelle tarkoitettu ruoka,no yksin meni kevyesti ja oon laiha kaveri..jälkkäriks surrot.no tuli peräti 2kpl kolmella mustikalla ja super pienellä jäätelöpallolla,pettymys kun ootin yli 8€ hintaan kuitenkin vähintään viittä..yhteenvetona espanjalaista hyvää ruokaa mutta pilattu hienosto ravintolamaisella annoskoolla ja hinnalla...annoskoot pitäisi olla myös espanjalaiset ainakin tapaksissa ja jälkkärissä joka muuten oli espanjalainen aamupala jos tarkkoja ollaan niin silloin antaisin täyden kympin.nyt jäätiin 7-

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 12.10.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella herkullinen ateria, jauhelihapullia ja pulled porkkia samassa annoksessa, NAM! ! Hyvä palvelu, hyvä kokki!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.12.2014
Arvosana: -3

Mielikuvasta ei kannata maksaa!
Toreron brunssi on ehdottomasti ylihinnoiteltu. Hotelliaamiaiseen verrattuna surkea. Tarjolla oli prinssinakkeja, sieniä, lihapullia sekä perunaa. Nämä löytyivät lämpöastiasta salin nurkasta pienen pöydän päältä ja määrä oli naurettava. Lisäksi kerrostarjottimella tuotiin 2 hengelle laskettuna muutama juustopala, yksi muffinssi, vähän salaattia, kurkkua sekä muutama paprika. Lisäksi vähän viinirypäleitä sekä 2 meloniviipaletta. Yhteinen vanukas. Palvelua en voi kehua, oli ylimalkaista ja kiireistä, vaikka paikalla ei sillä hetkellä ollut muita asiakkaita. 2 hengelle tämä lysti maksoi 29 euroa. Sillä voi jo ruokailla hyvin jossain muussa kuin S-ryhmän ravintoloissa. Kokemushan tämä oli ja voi 'kehua' olleensa brunssilla..

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 17.11.2014
Arvosana: 1

Kävin syömässä lounaalla pippuripihvin. Itse pihvi oli n. 150g pihvi ja mausteet ja kypsyys kohdalaan. Lisäkkeenä oli 2 lohkoperunan lohkoa (pientä) ja puolikas sipuli lohkoina sekä hieman kesäkurpitsaa ja jotakin toista kasvista jota en tunnistanut (joskin olisiko jäänyt raa-aksi kun oli niin kovaa). Annos oli sellainen 3-5 ruokalajin pääruoan kokoinen, eikä sillä ison miehen nälkä lähtenyt edes ruokailun ajaksi. Pois lähtiessä huomasimme että tarjoilija unohti kertoa että pihviannokseen sisältyy myös salaattibuffet sekä keittolounas, olisi saattanut auttaa merkittävästi sillä itse pihvin ja lisukkeiden määrä oli vähintäänkin vaatimaton. Palvelu ei ollut kovin sujuvaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 02.09.2014
Arvosana: 1

Kävimme lauantai brunssilla. Brunssi lautanen kauniin näköinen, mutta olisin kaivannut jollain tavalla hienompaa makuelämystä. Lautasella oli perusmakuja, perus ketjukamaa. Toreron asiakaspalvelu reipasta ja iloista, siitä surer hyvä fiilis! Palvelu korvaa, puuttuvat makuelämykset!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.05.2014
Arvosana: 0

Toki tyypillinen ketjupaikka, mutta Joensuun ravintolatarjonnassa ehdottomasti kärkikastia. Ruoat herkullisia ja palvelu aina ystävällistä. Sisustuskin on viihtyisä ja tunnelma lämmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.12.2013
Arvosana: -1

Mielikuvituksettomat annokset. Raskaita ruokia.
3 kertaa olen käynyt , epätasainen liian voimakas suola ruuan pinnalla, 1 kerralla haalea annos, vaikka muutama asiakas lisäksemme. yms. Ruuissa ei juurikaan muuta makua kuin käristetty rasva ja voimakas suola. Toivoisin enemmän kasviksia ja kevyempiä vaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2013
Arvosana: 1

Paras PKO:n paikoista ehdottomasti. Myös miellyttävin tunnelma. Sesonkiaikaan tarjotut erikoismenut ovat yleensä olleet hyviä. Lapset huomioidaan ravintolassa erityisen hyvin ja henkilökunta on ystävällistä. Miinuspuolena listan yllätyksettömyys ja persoonattomuus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2013
Arvosana: -1

Tylsää, mautonta ja haaleaa perusruokaa, jollaista s-ryhmän ravintoloista yleensäkin saa. Palvelu oli teennäistä ja ravintolasalin lämmityksessä toivomisen varaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 2

Otin uudelta listalta jättikatkaravun pyrstöjä, jotka oli ihan OK. Pääruuaksi tilasin sasliktikussa olivia sisä ja ulkofile paloja, siinä kokki oli unohtanut että erifileet kypsyy eri ajoilla ja ulkofileet oli palat epäonnistuivat tosi pahasti.
Tarjoilija vielä kehtasi kysyä miten ruoka maistui kun lautasen reunalla oli kasa puoliksi pureskeltua ulkofilettä ja kaikki perunat. 39€ näistä herkuista, niin kyllä jää viimeiseksi kerraksi. Niin ja vaikka valitin ruuan laadusta ei mitään reaktiota tarjoilijalta,

terv: 120 ravintolaruokaa vuodessa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 29.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Siltakatu 8, 2. krs, 80100 Joensuu - Reitti
010-7623520
http://www.torero.fi/joensuu

Vaihtoehtoisia ravintoloita