Ei tietoa

Ravintola Seurasali

Arvosana 1 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävi tänään syömässä lounasta Ravintola Seurasalissa.
Koskentie 279600 Joroinen puh. 017 571127.
Odotukset oli korkealla, remontin jälkeen käydä paikka katsastamassa.
Mikä lie remontti ollut, päällepäin ei muuta huomannut, kuin baaritiski oli eri suuntaan, kuin ennen. Niin, sekä revittyä tapettia seinissä ja johtoja roikkumassa. Edes rikkinäistä porrasta oltu korjattu. Paikka ihan yhtä ankea, hämärä luotaan työntävä, kuin ennekin.
Täytyy sanoa, että en milloinkaan missään, suomessa tai ulkomailla ole yhtä huonoa lounasta/lounaspöytää nähnyt. Lämmin ruoka, jos sitä edes lämpimäksi ruuaksi voi sanoa, haalea parempi sana, jäi syömättä.
Perunat kovia, raakoja. Kylmiä oli lämpimät pakastevihannekset joista vetiset porkkanat jäljellä, kauhistus. Piti kai olla seassa kukkakaalia, muutakin? Paella ei paellaa nähnytkään. Vetistä, mutta suolaista keltaiseksi värjättyä riisiä. Jauhelaihakastike maustettu suolalla, ja vielä kerran suolalla. On olemassa muitakin mausteita, kuin suola!
Niitä paistettuja silakoita / muikkua en iljennyt edes maistaa. Oli kupissaan niin kuivan näköisiä. Sikin sokin epämääräisesti heitetty tarjolle.
Miksi, jos pääruokana on kalaa, pitää olla myöskin kalakeitto, jota en maistanut. Vielä alkuruokanakin on pöydässä mahdollisuus ottaa silliä ja jotakin kalarullia? Sipulin piitä olla hienoksi hakattua, ei epämääräistä hakkelusta. Salaattipöytään enemmän huomiota. Tuoretta, raikasta kauniisti esille pantuna!
Parasta oli rieska, jota palan söin sekä vesi tuossa ruokakuppilassa.
Kokille, kun pyysin kertomaan terveiset, että ruoka jäi syömättä. Liikaa suolaa ym. Henkilökunta ei millään tavalla pahoitellut ollut kiinnostunut.
Tämän Ravintola Seurasalin kannattaa jatkossa profiloitua karaokepubiksi tai kunnolla panostaa ruokaan sekä paikan viihtyvyyteen.
Jyrki Sukula, tule apuun!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.01.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koskentie 2, 79600 Joroinen - Reitti