Ei tietoa

Burger King Jyväskylä

hampurilaisravintola
Arvosana 3.5 / 5

Burger King Jyväskylä tarjoaa herkullisia maailmankuuluja liekillä grillattuja hampurilaisia viihtyisässä ympäristössä. Hampurilaisravintolan valikoimista löytyy muun muuassa kuuluisat whopperit, kanahampurilaiset, salaatit, lastenateriat sekä herkulliset jälkiruuat.


Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Useamman kerran on tullut nyt käytyä ja kokeiltua eri hamppareita, aina olleet maittavia! Positiivista on se, että hintaan nähden (verraten Heseen ja Mäkkiin) hampurilaiset ovat isoja ja meheviä.

Jopa mieheni, joka ei pikaruokaloista ole koskaan pitänyt, yllättyi iloisesti hyvistä hampurilaisista ja on jopa halunnut käydä uudelleen.

Asiakaspalvelu ripeää ja kassalla ohjeistetaan hienosti juomien, vuoronumeron, ketsupin yms. kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0

Whopper on Burger Kingin paras hampurilainen, ja se on todella iso ja maittava. Ainoastaan suolakurkut siitä joutuu ottamaan pois, mutta tämä ei ole toki suolakurkkujen ystäville ongelma.

Ruokaa en ole koskaan joutunut kauaa odottamaan. Paikka on pienehkö, mutta tilaa on ollut aina. Voittaa helposti Mäkkärin ja Hesen. Miinusta tulee kuitenkin siitä, että ketsuppi ei ole esillä hyvin. Sitä on saanut pusseissa ja purkeissa, mutta purkkeja ei ole saanut ottaa pöytään, eikä ole ollut mitään kuppeja tms mihin ketsuppia olisi voinut laittaa. Ranskalaisten dippaaminen ketsuppiin on siis hankalaa.

Olen käynyt myös Helsingin rautatieaseman Burger Kingissä ja täytyy todeta, että Jyväskylän Burger Kingissä ruoka on vähintäänkin tuplasti parempaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Tilaamalla saa kyllä juuri haluamaansa tavaraa. Hamppareiden laatu hyvä ja kivaa vaihtelua mäkkärille. Long Chicken erittäin hyvä. Ranskalaisetkin paranemaan päin. Surkeinta koko mestassa on edelleen palvelun hitaus ja tapa jättää asiakkaat odottamaan ruokia lähelle kassaa. Typerää..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2015
Arvosana: 0

Hampurilaiset omaan makuuni hieman mauttomia ja kuivia, mutta palvelu on loistavaa! Ihanaa että nuorilta työntekijöiltä löytyy huumorintajua ja kärsivällisyyttä jopa aamuyön pikkutunneilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

Sisään astuessani kaikki näytti jonosta huolimatta vähän verkkaiselta. Asiakaspalvelusta ei näkynyt kummoisiakaan merkkejä.

Kassalla tilannetajuinen myyjä pelasti asiakaskokemuksen täydellisesti ja aistikkaasti. Kympin suoritus!

Kuitin mukaan 20.9. klo 19:n jälkeen asiakaspalvelijana toimi Katariina. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 22.09.2014
Arvosana: 0

Paska

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 374949€ Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: -7

paras hampparipaikka ehdottomasti jyväskylässä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.09.2014
Arvosana: -1

Veggieaterialla keskiviikkopäivänä. Pikkaisen ruuhkaa, mutta ehkä viiden minuutin jonotuksella selvisimme tiskille asti.

Paikka oli suurempi, kuin mitä tähän asti netistä luetut tekstit ovat antaneet ymmärtää. Täynnä kyllä myöskin, vaikka istumaan mahduimmekin.

Ateriaan kuului juomaa sen verran kuin jaksaa hanasta hakea, ranskalaiset ja hampurilainen. Lisäksi otimme perusmajoneesin.

Ranskalaiset olivat tuoreet, mikä ei tuolla asiakasmäärällä ole mikään yllätys. Toivottavasti olisivat olleet myös silloin, jos olisimme olleet paikan ainoat asiakkaat - kaikilla hampparipaikoillahan näin ei ole. Pinnasta rapeat, sisältä perunalle maistuvat, ihan mukavat syötävät.

Hampurilainen oli hypervaaleaan sämpylään tehty, sisälsi pari tomaattisiivua, maustekurkkua, raakaa sipulia, majoneesia ja ketsuppia. Itse tykkäsin, eikä mielestäni ollut edes mauton. Otin kyllä sipulisiivut pois välistä.

Majoneesi oli erikoinen: Heinz ilmoittaa sen valmistusaineiksi kananmunan, sinapin ja sellerin. Nämä lienevät valmistuksessa käytetyt yleisimmät allergisoijat, mutta öljyn puuttuminen valmistusaineluettelosta herätti huomioni, yhtä kaikki.

Ruoka ei ole terveellistä nähnytkään, mutta sen kerran vuodessa, kun hampparipaikassa käyn, en ehkä ensisijaisesti ole terveellistä ruokaa hakemassakaan. Tulen käymään uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.08.2014
Arvosana: 0

Hampurilaiset kylmiä, ranskalaiset loppu. Töykeää palvelua ja epäsiisti ravintola. Itse piti siivota pöytä roskista että mahtui syömään pöytään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2014
Arvosana: -3

Johan saatiin Jyväskyläkin maailmankartalle kun Burger King avasi kioskin kaupungissa. Ravintolan sijainti ei ole hyvä. Jyväskylässä kaikkiravintolat jotka sijaitsevat yli tukijalan mitan päässä kävelykadusta ovat syrjässä.


Hyvä niin, vaihtoehtoja pitää olla. Ravintolaan suunnattiin keskiviikkopäivänä, ehkä hieman hölmösti lounasaikaan. Jonoa oli noin 15 ihmisen verran. Jonon häntä pakkautui ovesta ulos - tiskin ja ulko-oven etäisyys kun on ehkä 2,5m. Eli tiski ruuhkautuu todella helposti.

Kokemusta ei helpottanut viiden tötöilevän eläkeläisen lauma, joille ei kerrassaan mennyt jakeluun kuinka jonottamista suoritetaan. Tämähän ei ole ravintolan vika.

Tiskillä toiminta ei kyllä vedä. Valmiita burgereita ei ollut ja tilanneet asiakkaat jäivät vielä jonottaneiden sekaan kärkkymään satsiaan. Itse odottelin whopper- ja double-whopper ateriaa yli kymmenen minuuttia. Aivan liikaa, kysymyksessä kun oli todella basic-annokset.

Ranskalaisten kanssa teelusikallisen vetoiset pussit ketsuppia ja mausteita en ainakaan muualta bongannut. Soo soo - ketsupin kuuluu virrata burgerikioskeissa!

Sitten itse ruokaan: kyllä se burgeri vaan oli vallan oivallinen. Avotulella paiston kyllä maistaa. Seuralaiseni hampurilainen oli ollut varmaan täytteiden jaon aikana käymässä vessassa, siksi varten vähänlaisesti oli tavaraa sisuksissa.

Vaikka burgeri maistui hyvältä, en tiedä oliko maku poikkeuksellisen hyvä vai oliko vain kysymyksessä Mäkin ja Hesen tuotteisiin kyllästyminen. Jos eka kertaa kaikissa kolmessa olisin viime viikolla käynyt, ei varmasti voittajan löytäminen olisi ollut helpoa.

Kaikkiaan hyvä että tarjonta monipuolistuu Jyväskylässä. Päällimmäisenä kokemuksena mieleen jäi toimimaton tilasuunnittelu ravintolassa. Käyn varmasti uudestaan jos satun kulmille ja on nälkä. Ehken kuitenkaan vasiten lähde sinne syömäön

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 12.07.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hannikaisenkatu 24, 40100 Jyväskylä - Reitti
020 770 1805
http://www.burgerking.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita