Ei tietoa

Cafe Voca

kahvila
Arvosana 1.1 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme lounaalla, saman ruoan olisi saanut tehtyä kotona alle kahdella eurolla. Ruoka haaleaa ja ylikeittynyttä, tilauksen jälkeen ruoka edessä kahdessa minuutissa. Annoskoko pieni, mausteita ei ollut. Palvelu oli ystävällistä tosin, joten kahvilla voisi kai piipahtaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.06.2015
Arvosana: 0

Hain pikkupurtavan ja trippimehun jotka maksoivat 5,40€,myyjä oli kuin olisi yhden pilaantuneen sitruunan syönyt ja toista aloittamassa.Mozzarella patonki oli pieni ja maistui pahville.Enpäs käy enää

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.01.2015
Arvosana: 0

Foorumin Vocan tilat ovat huomattavasti kivemmat kuin vanhan "käytäväkahvilan", joten siitä iso plussaa, ja terassilla viihtyy pidemmänkin

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 30.09.2011
Arvosana: -2

Palvelu vaihtelee. Välillä suomeksi asioiminen on haastavaa, välillä tarjolla on vaikka mitä herkkuja, välillä tiskit tyhjänä. Kiva rauhallinen tila kuitenkin, ja terassilla viihtyy pidemmänkin aikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.09.2011
Arvosana: 1

Uuden Foorumin Vocan tilat ovat huomattavasti kivemmat kuin vanhan "käytäväkahvilan", joten siitä plussaa. Palvelun taso kuitenkin vaihtelee melkoisesti ja on pahimmillaan ollut huonoa ja tylyä, riippuu kuitenkin varmaan päivästä ja siitä, kuka sattuu olemaan tiskin takana. Ihan kiva valikoima erikoiskahveja ja syötävää, mutta hinta-laatusuhde kokemuksen huomioonottaen ei aina ole ollut kovin kaksinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 11.02.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vapaudenkatu 49-51, 40100 Jyväskylä - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita