Ei tietoa

Coffee House Jyväshovi

kahvila
Arvosana 2.1 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounas: makkarakeitto, salaattipöytä, uunilohi. Keitto mautonta, makkaranpaloja, perunaa, vesilientä. Salaattipöytä köyhä: erillään pelkkiä salaatinlehtiä, feta-jäljitelmä kuutioita, aurinkokuivattua tomaattia, perunasalaattia. Höttöä norjanlohta kermakastikkeessa lilluen. Aurinkokuivatut tomaatit käsittämättömän huonoja, jäivät syömättä. Kaikkiaan enintään ABC-tasoa. S-ryhmän paksut seinät jotenkin kantavat, "yksityisenä" paikka ei näillä eväillä pitkään eläisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 870€ Lisätty: 17.10.2012
Arvosana: 0

Kokeilin Coffee housen lounaan kuultuani tuttavaltani, että kyseisestä paikasta saa lounasta. Olin mieltänyt paikan ainoastaan kahvilaksi. Päivittäin lounaaksi on ainoastaan yksi vaihtoehto, joka sisältää keiton, salaatin ja ruuan. Valikoima ei ole järin laajaa, koska päivän menu sisältää vain yhden vaihtoehdon.

Syömäni kalkkuna kermaperunoilla oli varsin keskinkertainen, eikä salaattipöydän valikoimakaan vakuuttanut. Ihmettelen kuinka tällaiset paikat pärjäävät, kun lähistöllä on paljon ravintoloita, joista saa samaan hintaan huomattavasti monipuolisempaa lounasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.10.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä - Reitti
020 1234 641
http://www.coffeehouse.fi/jyvaskyla.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita