Avautuu 10:30

Pancho Villa

meksikolaista
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (38)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

4. 6.2016 Chevre burger broilerilla. Ihan ok burgeri, hampurilaissämpylä vastaavanlainen kuin jos ostaisit sen kaupasta. Täytteenä broileria ja vuohenjuustoa. Paholaisenhillo lähinnä makeaa ei lainkaan tulista. Ranskalaiset kivasti maustettuja. Palvelu vähän hidasta, tosin alussa paikalla vain yksi tarjoilija. Jännitimme saammeko ruoan lämpimänä, kun aiempien asiakkaiden kohdalla aika kauan meni kellon kilahduksesta siihen, että tarjoilija ehti viemään ruokia pöytään. Meillä ruoka oli lämmintä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 07.06.2016
Arvosana: 0

Hyvä valaistus. Mahtavat sisustukset. Miinuksena pienehköt tilat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2014
Arvosana: 0

Lounasaikaan kasvisburritolla + quacamoledipillä.

Paikka oli täynnä, ja ateriamme aikana ainakin yksi seurue jouduttiin käännyttämään pois. Asiakasmäärä saattoi johtua kevätjuhlapäivästäkin. Ravintolatila oli melko pieni, ja vaikka matot seinillä ja kirjava väritys kalusteissa toivat ravintolan hakemaa tunnelmaa, ne myöskin tekivät tilasta ahtaan oloisen ja hiukan halvan näköisen. Töissä oli kolme tarjoilijaa, pöydät siistittiin nopeasti asiakkaiden välillä, ja aterimet pöydissä olivat kiiltelevän puhtaat, mikä ei aina vastaavissa paikoissa ole tilanne.

Odotimme ruokaa noin puoli tuntia, mikä mielestäni oli kohtuullinen aika täpötäydessä paikassa.

Burriton täytteenä oli ainakin paprikaa, porkkanaa, kesäkurpitsaa, kidneypapuja ja parsakaalia. Se oli maustettu hapanimeläkastikkeella, mikä oli mielestäni hiukan eksoottinen lisä, mutta ajattelin kuitenkin siitä huolimatta kokeilla. Valitettavasti kastikkeen kanssa oli oltu varsin avokätisiä, eikä ylikypsäksi valmistetussa täytteessä maistunutkaan mikään muu. Salsakastike oli hyvää ja sopivan tulista, cheddarjuustokastike oli puolestaan mautonta ja jäähtynyttä jo pöytään tullessaan: sen päälle oli ehtinyt tulla kuori. Salaatti ja pakolliset tomaatti- ja kurkkupalat olivat tuoreita. Quacamole oli hyvää ja rakenteeltaan varsin kermaisen oloista. Lettu oli tyypillisen mauton, kuin kaupan pakkauksesta suoraan otettu.

Ruoka oli siis ihan ok, mutta missään nimessä ei 16 euron väärti. Paikan pitäisi joko vahvasti panostaa annoksen laatuun tai vaihtoehtoisesti tiputtaa hintaa. Valmiskastikkeet täytteessä ovat melkoinen riski, ja osoittautuivat flopiksi jälleen kerran.

Ylipäätään meksikolainen ravintola, missä lähipöytien perusteella tilataan lähinnä hampurilaisia ja ranskalaisia, ei mielestäni oikein täytä meksikolaisen ravintolan ajatusta, vaan pikemminkin edustaa texmex-linjaa.

Käymme täällä varmaan toistekin, mutta kiire ei missään nimessä ole. Mielenkiintoisena kuriositeettina mainittakoon, ettei tämänkään ravintolan tiloissa oleva ruokalista vastaa ravintolan sivuilta löytyvää listaa, vaikka molempien pitäisi olla uudet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 31.05.2014
Arvosana: 3

Tilasin hot hot buger aterian ranskalaisilla. Ranskalaiset olivat pelkkää rasvaa onttoja kuivia rasvakeittimessä liian kauan olosta.

Itse burgeri oli aivan järkyttävän pahaa. Tulisuutta ei ollut nimeksikään. Hieman maistoin habaneron hedelmäisen maun. Todella surkea paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 04.10.2013
Arvosana: 2

Tunnelma on rento Mexicolainen, ja tulee nyt paremmin oikeuksiinsa tässä uudessa liiketilassa, ruoka oli jälleen loistavaa! !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 25.09.2013
Arvosana: -2

Kävin syömässä Lauantaina 11. 5.2013 panchon härkää ,liha oli täydellisesti paistettu, annos näytti hyvältä ja oli runsas.
Nykyinen paikka on viihtyisä ja tarjoilija harjoittelija muisti hymyillä, eikä ollut liian päälle käyvä.
Suosittelen. Pancho on ottanut huoman harppauksen eteenpäin tässä muutaman vuoden sisällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.05.2013
Arvosana: 0

Äänestän jaloillani, enkä enää jalallani astu kyseisen ketjun ravintolaan. Meitä palvellut tarjoilija oli mukava ja nopea, mutta ruoka oli pettymys. Hampurilainen oli muutoin ihan kohtuullinen, mutta pilattu emulgointiaineelta maistuvalla kastikkeella. Samaa kastiketta oli myös reilusti ranskalaisten perunoiden sijasta pyytämäni salaatin päällä (!!?). En aidosti ymmärrä miten kukaan kokiksi itseään kutsuva voi laittaa jotakin niin pieleen mennyttä lautaselle. Tilannetta ei yhtään paranna se, että kyseinen remukastike tuntui ruokalistan mukaan olevan lähes jokaisen ruoka-annoksen perusta. Plussaa täytyy antaa siitä, että salaatti, kurkku ja tomaatti olivat tuoreita. Sisustus oli hutiloiden ja todella halvalla toteutettu. Hetkeen en ole niin rumassa ravintolassa valitettavasti istunut.

Ravintolassa istuessani, se oli lähes täynnä, enkä pääse eroon ajatuksesta, kuinka vähään suomalaiset ovat valmiita tyytymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.05.2013
Arvosana: 2

Muutto pienempiin tiloihin on tehnyt Pancho Villasta viihtyisämmän ja intiimimmän. Valitettavasti tarjoilijat olivat muuton jälkeen superväsyneitä. Ylimääräistä hymyä ei irronnut saat kunnon huumoria.
Lihapadasta tehty hampurilainen oli messevä, varsinkin kun siihen laittoi supertulsita habaneropyrettä.
Puiset pitkät penkit huonot istua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.04.2013
Arvosana: 0

En suosittelisi kenellekään, ruoka rasvaista ja mautonta mössöä :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.01.2013
Arvosana: 0

Hyvänmakuista ja suuria annoksia myös opiskelija-alennuksesta plussaa. Ruokaa joutui odottamaan kauan mutta muuten oli tosi hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.12.2012
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Väinönkatu 9, 40100 Jyväskylä - Reitti
050-3543058
http://www.panchovilla.fi/jyvaskyla/index.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita