Ei tietoa

Piato

lounasravintola
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (5)

Aamiaispuuro aikaiselle, lounashetki vaikka monoissa hiihtoladulta! Tuli hiukan erilainen asiakas mutta palvelua se ei häirinnyt. Järvireitti lähtee suoraan Piatolta ja siitä on parkkia myöten kaikki hiihtäjän mieleen. Puuro ja maito 1,5 eurolla sekä antelias "kasaa niin paljon kuin mahtuu" salaattipöytä jätti kuitenkin pettyneeksi lounaan mitäänsanomattoman, kuivan hernepihvin ja vielä kuivemman tandoori kanan jännepaloineen. Onko italiasvivahde vain nimessä, ei laadussa?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 16.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jyväskylän yliopiston opiskelijaravintoloista paras. Jos sinulla on on opiskelijakortti, syö aina täällä. Salaattivalikoima ja leipäpöytä erinomainen. Ruokalista monipuolinen ja ruuat hyvänmakuisia. Ravintola viihtyisä, järven rannalla. Ei opiskelijakorttiselle hivenen kalliihko, vältä luentotaukoja, vältät jonoja.

Pidemmät ja kattavammat arviot blogissani värikkäin kuvin ja tekstein:
http://www.lukanlusikassa.blogspot.com/

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.04.2011
Arvosana: 0

Ihan mukava opiskelijaruokalaksi, hienot maisemat järvelle tekevät paikasta todella viihtyisän verrattuna Sonaatin muihin "kouluruokaloihin". Toisaalta ruuan taso on todella vaihtelevaa, ja liikkuu välillä hyvää ja syömäkelvotonta. Yhden kerran esimerkiksi lohiwokin lohi oli kuin pyyhekumia sekä maultaan että koostumukseltaan. Leivät ovat kyllä hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 23.09.2010
Arvosana: 1

Sonaatin opiskelijaravintoloista paras. Upeat näköalat ja lukukausien aikana paistopiste, josta saa ajoittain varsin maukkaita annoksia. Iman opiskelija-alennusta en tosin kaikesta huolimatta vaivautuisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 02.08.2010
Arvosana: 0

Parhaita opiskelijaruokaloita, joissa olen vieraillut; parhaimmillaan vetää vertoja jopa tavallisille lounasravintoloille. Tila on todella hieno ja järvimaisema avautuu lasiseinien takana. Ruoan laatu on useimmiten hyvä ja palvelu melko ystävällistä. Huonoja puolia ovat rajoitukset ruoan määrässä ja ruuhka-aikaan valtavat jonot sekä melu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 23.07.2010
Arvosana: 0

Sijainti