Avautuu 11:00

Salsa Orkidea

Arvosana 1.7 / 5

Arvostelut (25)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka kerkesi jäähtyä ennen kuin se pääsi pöytään ja jälkiruoka ei ollut sitä mitä oli tilannut. En suosittele isolle porukalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.03.2015
Arvosana: 0

hirveetä paskaa ja ensimmäisellä kerralla tuli väärä annos ja toisella kerralla palanut purilainen. ..hintakin 30e luokkaa huhuh ei tarvii ikinä enään mennä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli naurettavan huonoa, eikä annos ollut sitä, mitä listassa luki. Purilaisen seurana oli säälittävä määrä ranskiksia: noin puoli kourallista. Lisäksi ketsuppia oli noin kolme teelusikallista ja purilaisen sisällä ainut kastike oli piskuinen ketsuppitahra. Purilainen oli mikrossa lämmitetty, samanlainen nahkea tyyny kuin saarioisten burgeri. Kanaburriton seuraksi luvattuja ranskiksia ei lautasella näkynyt. Vesi maksoi vielä kaiken tämän ylihinnoitellun kuran päälle. Palvelu oli ihan hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: -1

huono laatu ruoassa,huono palvelu,ylihinnoiteltu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Todella maukasta ruokaa, koko seurue sai maittavat ruuat. Minun annokseni oli hinnaltaan edullisimmasta päästä. Ruoka tulee nopeasti pöytään ja tarjoilijat ovat ystävällisiä. Suosittelen! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.09.2014
Arvosana: 0

Pitsoja ja tortilloja.
Juuston kulutusaikoina täältä tuli haettua pizzaa ihan puhtaasti hyvän maun ja suunnattoman koon vuoksi! Konsepti tällä ravintolalla on mitä mainioin(meksikolais-kiinalais-italialainen). Lämpimät suositukseni annan tälle paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 3

Yritin etsiä listalta jotain pientä naposteltavaa , mutta halvin ruoka-annos, mikä löytyi oli kahdeksan euron salaatti lukuun ottamatta lasten annoksia. Tilasimme gluteenittoman pizzan, jonka kokoa kysyin ennen tilaamista. Oli kuulemma iso. Eteen kiikutettiin perus pieni gluteeniton pizza, mitä tarjoilija pahoitteli. Emme olleet tyytyväisiä, kokki tuli paikalle ja tarjoutui tekemään uuden pizzan. Hotkaisimme pizzan naamaan, jonka jälkeen vatsaani alkoi sattua, samalla tavalla miten se reagoi gluteeniin. Tästä heräsivät epäilykseni, että pizzat varmaankin valmistetaan normaalipizzojen läheisyydessä. En voi siis suositella keliaakikoille, omani ei edes ole pahimmasta päästä.

Toinen pizza saapui pöytään ja se oli reunoilta totaalisen käristynyt. Tarjoilija ei sanonut mitään enkä minäkään saanut järkytykseltä sanaa suustaki, kun pizzan haisi palaneelta ja sen reunat olivat mustat ja rapisivat pois.

En ole koskaan ennen käynyt tässä kyseisessä ravintolassa, enkä toiste käy. Järkyttävät ylihinnoitellut ateriat laatuun nähden ja vaarallinen paikka keliaakikoille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.11.2013
Arvosana: -3

Cholo Koobide Kababin. Annos oli valtava määrä mautonta riisiä ja pari eineslihapatukkaa. Menussa mainittua Mast-jogurttia tai Shiraz-salaattia ei ollut ollenkaan annoksessa -- tosin annoksessa oli pari viipaletta kurkkua ja tomaatin lohko. Mautonta, eikä todellakaan hintansa arvoinen. Odotukset olivat korkealla. Odotusajaksi sanottiin 20 minuttia, oli 45 minuttia - asiakkaita oli yksi pöytäkunta ja me.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.07.2013
Arvosana: -2

Muuten aika perus paikka, mutta kebab oli vetelää. Pizzat ei erityisen maukkaita, mutta syötäviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.07.2013
Arvosana: -1

Taso mennyt alaspäin. Tällä kertaa nautin Carbonaran eikä yllätyksekseni hintaan sisältynyt enää jälkiruokakahvia tai -teetä. Näemmä ovat tehneet tästäkin maksullisen (1.5e) lisäpalvelun uuden(?) omistajan myötä.

Keskustan alueelta löytyy myös hintalaatusuhteeltaan parempia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.03.2013
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä - Reitti
(014) 615 557
http://www.salsaorkidea.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita