Keittiö auki

Torero

espanjalaista
Arvosana 2.2 / 5

Espanjalaistyyppistä, maukasta ruokaa tunnelmallisessa ympäristössä. Meillä onnistuu pikainen lounas, pitkä illallinen ja kaikki siltä väliltä. Olemme Jyväshovin toisessa kerroksessa, käynti myös suoraan Kauppalaispihalta, jossa kesäisin toimii myös aurinkoinen terassi. Voit varata halutessasi pöydän etukäteen, olet myös tervetullut ilman varausta.


Arvostelut (36)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Alkuruuaksi tilatut tapakset laadultaan ihan ok. Pääruuaksi neljän hengen seureemme tilasi medium- ja medium kypsyysasteella Marmorihärkää, lihamiekan ja Black Angus sisäfilettä. Kaikki pöytään tuodut pihvit olivat kypsiä ja palautimme annokset. Toisella yrittämällä Black Angus ja Marmorihärkä onnistuivat kypsyydeltään, mutta lihamiekan häränfilee oli kuivaa ja selvästi ylikypsää. Pihvit olivat kuivia ja mauttomia. Lisukkeet ja kastikkeet maistuivat ja olivat selvästi annoksiemme kohokohdat. Palvelu oli suhteellisen ripeää ja uusiakaan annoksia ei joutunut kamalan pitkään odottamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Tunnin odotelun jälkeen poistuin. Tarjoilija piti etsiä jotta sain maksaa oluen. Koko aikana ei mitään kontaktia tarjoilijoilla että tilaukseni vivästyy. Surkea esitys. Samalla peruin seuraavan päivän yrityspäivällisen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Palvelu oli ystävällistä ja sisustus oli teemanmukainen. pippuripihvi maukas ja murea, mutta valitettavasti ei kuitenkaan kovin laadukasta. En tiedä onko kyse valmistutavasta, kun medium ei meinannut onnistua millään. Perunat olivat ylirasvaiset ja tapakset ja muut lisukkeet vähän juosten kustu. Mutta hinnan kanssa aikalailla sopusuhdassa. Ketjuravintolatasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 17.05.2015
Arvosana: 2

Me olimme todella tyytyväisiä ravintolan kaikkiin osa-alueisiin. Ruoka oli maittavaa fiesta kahdelle. Avokeittiö on mukava silmälle. Tarjoilijat ja kokit huomioivat heti ravintolaan saapuessa kohteliaasti. Kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.03.2015
Arvosana: 0

Söimme S-lehdessä kuponkitarjoksena tulleen härkä-broilerivartaan, jota ei ole listalla ollenkaan. Kastike oli valmissoossi ja peitti muuten suolattoman ruuan maun kokonaan. Tarjoilija varmisti onko ok että härkä on mediumia, mutta vartaiden paloista ehkä yhtä pystyi sanomaan mediumiksi, kaikki muut olivat ylikypsiä. Kuponkitarjokset ovat S-ryhmän ravintoloissa melkeinpä aina vasemmalla kädellä tehtyjä, ja myös tämän annoksen "normaali" hinta oli aivan yläkanttiin (25 euroa, kupongilla 15). Torero menee nyt hetkeksi meillä tauolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.03.2015
Arvosana: 0

Härkä oli ilm. pilaantunutta, koska hetki syömisen jälkeen sekä vaimo että minä oksensimme ja voimme pahoin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 0

Lauantai ilta ja hiljaista oli, eihän siinä, sai istua rauhassa. Tarjoilijoilla oli tosin liian paljon aikaa tulla kysymään vointiamme. Pelkästään pääruuan aikana tarjoilija kävi kolme kertaa. Vähän kävi jo rasittamaan kun tuli olo että pitää syödä vieläkin reippaammin. Ihan normi tahtia söimme. Ehkä tunnin olimme yhteensä ravintolassa. Ruoka ei ollut kummoista, mautonta. Jälkiruoka kylmää pääosin (oli yritetty lämmittää). Musiikki aika lujalla. Naistarjoilija haisi hielle ja hajuvedelle. Ei meidän paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 0

Ei koskaan enään. Tunti odotusta, kysyimme tarjoilijalta missä mahtaa neljän hengen annoksemme viipyä. Tarjoilija vastaa, että ravintolaan on varmasti tullut iso ryhmä. Kävimme laskemassa seurueet. Yhdeksän. Tullessamme viisi. Ei pahoitteluja. Tunnin kuluttua olimme lähdössä mutta juuri silloin annokset tulivatkin. Kamalalla kiireellä söimme oman aikataulun vuoksi. Grillatut paprikat raakoja, kana kuivaa ja samaa riippumatta annoksen nimestä, halloumi kuivaksi paahdettu. Onneksi vuoropäällikkö sentään ymmärsi pahoitella ja puolitti laskun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Käyty nyt pari kertaa lyhyen ajan sisällä. Tarjoilu on hyvää ja henkilökunta todella ystävällistä. Kokki kävi henk.koht kysymässä miten ilta on edistynyt. Katalonia Tapas on todella hyvä alkuruoka; siika; halloumi, ja erityisesti karitsan file ovat olleet oivallisia. Ruokia ei ole tarvinnut myöskään odotella liian pitkään. Molemmat käyntikerrat ovat olleet lauantaina klo 18 alkaen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 24.03.2014
Arvosana: 0

Tämähän yllätti tosi positiivisesti! Paikallisen kaverin suosituksesta kaupunkia ja ravintolatarjontaa tuntemattomana tulin tähän ravintolaan. S-ryhmän paikoista ylipäätään on aina kamalia kokemuksia, mutta tämä tosiaan oil jotain muuta.

Tilasin lihapullia, vilja-allergikkona olin todella iloissani, että täällä oli tarjolla minulle sopiva annos. Ravintolan tarjoama "compliment", alkuannos, katsottiin myös erityisruokavaliooni sopivaksi pyytämättä. Lihapulla-annos oli todella herkullinen, sopivan kokoinen ja kauniisti aseteltu. Avokeittiö loi omanlaistaan tunnelmaa, ja ruoka tuli nopeasti. Esivalmistelukeittiönkin tohinat näki suoraan pöydästämme, mikä oli mukavaa.

Tarjoilu oli erinomaista. Tarjoilijat pitivät meistä hyvää huolta, tullessamme oli selvästi vielä kiireisempi hetki, mutta silti palvelu oli ripeää. Loppuillasta meno rauhoittui ja saimme todellakin erittäin ystävällistä palvelua. Suorastaan harvinaislaatuista!

Iso kiitos ja iso suositus tältä Stadin likalta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 12.10.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä - Reitti
014-4133242
http://www.torero.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita