Ei tietoa

Pizza Line

Arvosana 4.4 / 5

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täydellisen hyvä pitza runsaine täytteineen ja pizzalinen omalla maulla-. Kotiintuoja aina iloinen ja sujuva. lastenannokset esim. ranskalaiset parhaimpia mitä on maistanut. Salaatit esim vuohenjuusto- parmankinkku jopa liiankin suuri.Hyvin täyttävä. Nimimerkki joka viikkoinen asiakas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2015
Arvosana: 0

kolmesti on nyt tullut käytettyä tätä paikkaa ja ehdottomasti pidän pizzoista. Ehkä erilaisia kuin piikkiön tai kaarinan kebabissa joista myös pidän, mutta eri tavalla. Palvelu on ollut hyvää, hymysuin on palveltu ja reippain mielin pizzapaketit annettu ja salaattikipot muistettu joka kerta. Mielestäni pizzoissa on enemmän makua ja pizzojen koot ovat hyvät. Mielelläni maksan noista pizzoista menun hinnat, suosittelen kokeilemaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2014
Arvosana: 0

Loistavaa pitsaa kerta toisensa jälkeen. Viikonloppuisin saattaa joutua hetken odottamaaan ihmismäärän vuoksi ruuhka-aikana. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.12.2011
Arvosana: 0

Olen asunut kaarinassa 8 vuotta ja kerrankin saan tilata kotiin nopeasti laadukasta pizzaa.
hommatoimii ja siitä iso kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 21.09.2011
Arvosana: 0

Pasta on erittäin hyvää kun miettii että kyseessä on pizzeria! ! Pizzat ovat myöskin erittäin maukkaita, voittaa esim. kotipizzan 100-0 ja nälkä lähtee takuuvarmasti!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 850€ Lisätty: 20.09.2011
Arvosana: -1

Ostin kotiin kaksi Frutti di mare pizzaa. Salaatti piti pyytää, muuten sitä ei olisi mukaan annettu. Pizzat olivat palaneet reunoilta ja pohjasta mustiksi, olivat kuivia ja sitkeitä, lisäksi liian suolaisia. En mene enää Kaarinan Pizzalineen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 850€ Lisätty: 09.09.2011
Arvosana: 0

Kummallista kitinää jostain henkilökunnan vaatetuksesta. Pipo päässä on mun mielestä ihan näppärä ratkaisu siihen ettei hiuksia tipahtele raaka-aineisiin. Nuorekas paikka get over it. Salaattia et mistään muualta saa mukaan vaikka pyytäisit. Mukava satunainen bonus. Itse käynyt n.10 kertaa, aina ollut maukkaat ja hyvät ruoat. Palvelu on erittäin ystävällistä ja rentoa, mutta silti asiallista. Ehdottomasti paras lähialueen pizzerioista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.08.2011
Arvosana: 0

Ihan hanurista, alussa pizoihin sai mukaan aina salaatin pyytmättä ja nykyään sitä saa pyytää että saa salaatin. Viimekerralla kun pyysin salaattia niin vastaus oli " Ei meillä ole lautasia niin en voi antaa sitä". otimme siten pussissa sen kun siitä kuitenkin on maksanut ja ihan perjaatten vuoksi. Myös silmään pistää joka kerta työntekijöiden vapaa vaatetus tyyli. Älytöntä tehdä tälläisiä virheitä heti alku aikana ravintolassa.!!! Ei todellakaan ole kokemisen arvoinen paikka!!!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.07.2011
Arvosana: 0

Kävimme hakemassa perhekokoisen pizzan kotiin vietäväksi. Ensimmäisenä pisti silmään työntekijöiden vaatetus. Esim. kokilla oli pipo päässä. Uudessa avatussa paikassa ei toiminut korttikone. Kun tulimme kotiin ja rupesimme leikkaamaan pizzaa niin olihan se pohja todella sitkeetä! Ei meinannut veitsi pärjätä. Ei ollut hinnan arvoinen todellakaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 03.05.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aittakatu 1, 20780 Kaarina - Reitti
02-4373385
http://pizzaline-kaarina.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita