Keittiö auki

Golden Dragon

kiinalaista
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Tilasimme kanaa ja possua mukaan. Kanapaloja ei erottanut kasvisliejusta kun olivat niin valkoisia. Kana-annos oli täysin syömäkelvotonta. Possu oli limaista ja mautonta. Annoksissa ainoa syömäkelpoinen asia oli kuiva riisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 20.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvää kiinalaista. Kevätkääryleet vain kovia (valmisruokaa?).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.12.2015
Arvosana: 0

Kyllä on hyvää kierrän maata työasioissa paljon, väittäisin herkullista Toki listalta kun tilaa on maan parhaimpiin kuuluvaa.Noutopöydässä aina tuotteet kärsivät.Ei niin fressiä enää koska kosteus häviää.Ei moitteen sijaa.Kierrän maata paljon ja pysähdyn niin vietnamilaisiin kuin kiinalaisiin ja tietenkin japanilaiseen ja paljon muuta.Jos haluaa perinteistä kotiruokaa suosittelen valitsemaan toisen ruokailu paikan.Mutta nälkään hyvää.
jollei erinomaista. Siisti ruokailu ympäristö .Hyvä palvelu.No ketsuppia en minä ole kyllä nähnyt ruokiin lisättäväksi.Jos on epäselvää voi henkilökuntaan ottaa yhteyttä ja kysyä onko tämä ketsuppia vai jotain muuta.Aina selviää. Minäkään en tiedä kaikenmaailman ruokatottumuksista kaikkea ja aineosisista jota niihin lisätään enkä muuraamisesta rakennusalalla voin toki väläyttää ja kysyä mikä tämä on kun peltiä kädessä pidän.Onneksi olen suomalainen ja kykyni pärjätä täällä on hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 25.05.2015
Arvosana: 0

Sushit maistuivat todella pahoilta, Sotkamon kiinalainen on paljon parempi. Kanapallot ovat kuivia ja nauta todella mautonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Kävimme siskoni kanssa hakemassa moottoripyörällä ruokaa mukaan. Ravintola oli hiljainen arki iltapäivänä ja meitä palveltiin samantien ja oikein hyvin. Ruuan hinnasta saa pois vaihtelevan määrin, mikäli ottaa mukaan ja dragonissa on paljon vaihtoehtoja myös lounasta tai päivän erikoista etsivälle. Myös Buffet löytyy.

Ruoka tuli hyvin pakattuna ja kuumana eikä läikkynyt ollenkaan kun pidin kassia kädessäni ajaessani.

Alkukeitto (Peking keitto) oli turhan mautonta eikä heillä myöskään ole äyriäiskeittoa. Kuitenkin itse ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli runsaasti. Peking Ankka oli oikein maukasta, muutama kuiva pala mutta kuitenkin oikein hyvää. Siskoni otti Härkää Shuang Dong ja kehui myös ruokaansa.

Erityismaininta myös heidän sivuillaan löytyvästä raaka-aine oppaasta mikä on allergikkojen mieleen :)

Suosittelen käymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: 0

Hapanimeläkana oli imelletty ketsupilla, nauta oli kuivaa. Mikään ruokalaji ei säväyttänyt. Ateria jäi kesken, joka on minulle harvinaista. Jälkiruokana oli kahvia ja teetä, ei edes keksiä. Ruoan taso verrattuna etelän parempiin paikkoihin on surkea. Sisustus oli hieno ja mukavan oloinen paikka, mutta kokki saisi vaihtua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.07.2013
Arvosana: 0

Ruokailimme seitsemän hengen porukalla arki-iltana, ja kaikki olivat erittäin tyytyväisiä ruokiinsa. Palvelu oli erinomaista, tarjoilijapoika suloinen ja ystävällinen ja annokset saimme melkein heti alkusalaatin jälkeen. Itse söin Härkää Golden Dragon, joka oli kiinalaista ruokaa minun makuuni, todellakin. Annos oli kertasyöntiin ehkä liiankin suuri, helposti jäisi kotiinviemistäkin. Menisin uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.03.2013
Arvosana: 0

Ruoka ihan ok, parempaakin kiinalaista olen syönyt. Hieman mautonta. Hinta ihan ok, kun ottaa take-awayn (-20%) saa ruokaa paljon mukaan (jopa enemmän kuin ravintolassa syödessä)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.03.2013
Arvosana: 0

Tilauksesta meni 43 minuuttia että ruoka tuli, hidasta. Henkilökunta tuntui olevan hukassa ja tietämätöntä. Ruoka juuri ja juuri välttävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2012
Arvosana: 0

Ruoka oli ok, mutta ei lähellekään maukkainta kiinalaista mitä olen syönyt, Buffetissa oli useampaa ruokaa lounasaikaan, mutta mikään niistä ei herättänyt kiinnostusta tulla ravintolaan uudelleen. Pettymys oli myös se, että lounaaseen ei kuulunut kuin vesi. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.01.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 38, 87100 Kajaani - Reitti
08 627 776
http://www.goldendragon.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita