Lounas käynnissä

Cafe&Bar Ankkuri

lounas/ á la carte
Arvosana 3.2 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ainoa mikä paikassa on kohdillaan, on puitteet. Miljöö on viihtyisä ja perinteikäs. Mikään muu ei sitten oikein ollutkaan kohdallaan ainakaan minun kohdallani. Palvelu oli uskomattoman, pöyristyttävän hidasta ja törppöä, ei alkeellisintakaan käsitystä tarjoilijan perusperiaatteista. Tarjoilijoihin ei saanut mitään kontaktia eivätkä he havainnoineet asiakasta. Piti mennä itse tiskille sanomaan että saisinko tilata. Sama juttu maksaessa. Ruuan tulo myös viipyi todella kauan, ja juomakin tuotiin vasta ruuan kanssa. Meinasin nääntyä odotellessa. Ihan luokatonta toimintaa. Tilannetta ei pelastanut se, että sitten kun kontaktin sai, yritettiin olla ystävällisiä. Ei ystävällisyys auta jos tarjoilu ei pelaa sitten niin yhtään. Ja sitten se ruoka. Samanlaista tai parempaa olisin saanut menemällä johonkin geneeriselle grillille, samat kastikkeet ja ranskanperunat yms oli täälläkin. Ei siis todellakaan ravintolatasoista eikä miljöön tasoista ruokaa. Onneksi ei ollut myöskään kallista. Pisteenä iin päälle miljöön viihtyisyyskin häiriintyi siitä, että musiikki soi liian kovalla. Todella iso pettymys oli tämä perinteikäs paikka, joka ansaitsisi arvoisensa ruuan ja tarjoilijat. Kovaan koulutukseen ja pian!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 07.08.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli erittäin hyvää, mutta palvelu huonoa jahidasta. tilasimme ala carte listalta lounasaikaan ja jouduimme itse mennä maksamaan kassalle tovin odoteltuamme tarjoilijaa, vaikka ravintolassa ei ollut kiireistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 31.03.2015
Arvosana: 0

Aivan mahtava ruoka ja palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.05.2014
Arvosana: 0

Perunat erittäin usein surkeita "nahkapottuja". Ei käy selitykseksi että 'tulevat valmiina jostain muualta'

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.05.2014
Arvosana: 0

Ankkurin A la carte lista on todella monipuolinen, ehkä liiankin, ja seurueeni testaamat ruoat ovat yllättäneet erittäin positiivisesti. Salaattipohja on pääruokasalaateissa monipuolinen sisältäen kattavasti eri vihreitä salaatteja, makumaailmaa on haettu marinoiduilla sipuleilla, pähkinäkrokanteilla, erilaisilla kasviksilla ja maukkaalla kastikkeella pääraaka-aineen laadukkuutta unohtamatta. Burgeriannokset on koottu pääsääntöisesti normitasoa laadukkaammista aineksista ja makuihin on satsattu. Pääruokalistan risotto oli juuri oikeanlaista kypsyydeltään ja maultaan. Etanapannussa olisi kuitenkin hieman kehittämistä, nykyinen kuorrute ei tue etanoiden makumaailmaa. Annoskoot ovat runsaat. Hintataso on silti Ankkurissa erittäin kohtuullinen, palvelu on hyvää ja tunnelma miellyttävä, joten ehdottomasti kyseessä on kokemuksieni perusteella Meri-Lapin ykkösravintola, joka toimii loistavasti myös lounasaikana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 28.04.2014
Arvosana: 0

Lounaan taso vaihtelee liian paljon, välillä ruoka on ihan mautonta ja välillä liian suolaista. Puolivalmiita eineksiä käyetään liikaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskuspuistokatu 6-8, 94100 Kemi - Reitti
040 6853 500
http://www.merihovi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita