Ei tietoa

Keuruun Kebab Pizzeria

Arvosana 4 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvät isot annokset. Rauhallinen paikka ja hyvä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.02.2012
Arvosana: 0

Vuosia sitten kävin sattumalta täällä, ja mieleen jäivät hervottoman kokoiset annokset. Oli siis pakko palata juuri tähän paikkaan kun satuin lähellä olemaan.

Mutta sainkin kokea pienen pettymyksen. Otin aurarullan, joka oli todella kuiva, eikä makuakaan juuri ollut. En myöskään saanut kokea uudestaan sitä hervottoman kokoista annosta, sillä vasta tilattuani huomasin, että listalla on erikseen normaali annos ja iso annos noin euron kalliimmalla.

No, riittihän se normaalikin vatsan täyttämään, mutta aika raju pettymys oli ruuan osalta. Palvelua seurasin vierestä, ja se kyllä näytti pelaavan, rentoa läppää ja lapsille jaettiin tikkareita. Kannattaa kokeilla, ehkä seuraavaksi ottaisin kyllä jonkin lautas-annoksista, ne näyttivät paremmilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 28.06.2010
Arvosana: 0

Yleensä hyvä ruoka, varsinkin kebabit. Rento palveluasenne. Edullinen ruokapaikka. Aika hyvä, vähän erilainen alkusalaatti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2009
Arvosana: 0

Uniikkikokemus Keuruulta: Ajoin Keuruun läpi, päätin mennä pitsalle. Tilasin pitsani ja menin pöytään. Pitsa tuli ja tarjoilija sanoi "taisi mennä vähän tummaksi". Niin oli mennyt, pitsan toinen puoli oli palanut. Ennen kuin kerkisin kommentoimaan, tarjoilija oli pöyrähtänyt jo pois. Sain siis pitsan, joka oli tekijänsäkin mukaan ala-arvoinen. Söin toisen puolen ja lähdin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.02.2009
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keuruuntie 10, 42700 Keuruu - Reitti