Ei tietoa

Kokkolan Hot Slice Pizza

Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (2)

Tilasin jättipizzan hintaan johon jos pari euroa lisätä voisi ostaa kaksi normipzzaa. Eli oletin, että jos melkein kaksi kertaa enemmän maksaa niin pitää olla JÄTTI. Me olimme kaverin kanssa ja hänellä oli just se normipizza. Eroa niissä ei ollut kun 1 sentimetri isompi reunoista. Kun kysyttiin kokilta, että onko se jättipiza, hän väitti, että se on jättipizza, että ei hänellä mennyt mitään väärin. Hujattu olo ei jättänyt minua koko päivän, joten päätin, että on pakko kirjoittaa kommentin tästä.
Siis, kun sanoin kokille, että miksi se oli melkein samankokoinen normipizzan kanssa hän melkein huusi, että se on jättipizza... Sehän on ravintola, eikä Afrikan nakkikioski - ei saa näin. Asiakaspalvelu kaikissa tilanteissa pitää olla ystävällinen! Ja täytyy kunnioitta asiakkaita.
Huono kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.03.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kokkolan parhaat pizzat, kertaakaan ei ole joutunut pettymään. Asiakaspalvelu myös ystävällistä. Toimii myös yöravintolana jolloin asiakaskunta on toki erilaista, mutta kukin itse päättää mihin aikaan menee. Päivällä käytyäni kuitenkin ruoka ja hinta ovat molemmat hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rantakatu 17, 67100 Kokkola - Reitti