Ei tietoa

Ravintola Rosso Kokkola

Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (5)

Ruoka korkeintaan tavanomaista. Palvelu ei pelannut lauantai-iltapäivällä. Henkilökunta jotenkin "väsähtänyt". Ensi kertaa odotellessa?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Rossossa oli näköjään panostettu ruokalistaan sitten viime käynnin, listalla oli ties mitä mielenkiintoista. Tylsästi otimme kuitenkin burger-ranskalaislinjaa. Salaattipöytä oli kohtuullinen, ruoat eivät tuottaneet pettymystä joskaan eivät mitään ilon kiljahduksiakaan, eli taattua peruslaatua. Palvelu oli alussa kiireisen välinpitämätöntä, muuttuen loppua kohden suorastaan meidän unohtamiseen. Oli hieno päivä ja terassi pullisteli, mikä ehkä selittää sen ettei takapöytien hiljaisia jaksettu palvella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2016
Arvosana: 0

Palvelu on ystävällistä, joskin toisinaan hieman hidasta. Pasta on maittavaa, mutta kala-annoksia en suosittele, lohi ei ollut tuoretta. Rosso on hyvä valinta arkeen tai lounastreffeille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2014
Arvosana: 0

Loistava palvelu ja Rosson aina hyvät ruuat. Useammassa Rossossa on tullut käytyä mutta täällä todella panostettiin asiakaspalveluun. :) Kokeilin uusimman kasvisannoksen, papupyöryköitä yms. Hyvältä maistui eikä annos ollut liian raskas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.03.2014
Arvosana: 0

Söin jotain vegeruukkua tai -gratiinia. Ruoka oli polttavan kuumaa, muttei kypsää. Palvelu oli todella hidasta, vaikkei ollut ruuhkaa. Suolaa ja rasvaa oli riittämiin, muuten sekaan oli kai heitelty, mitä sattuu oleen. Ei pahaa, muttei hyvääkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.11.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Isokatu 4, 67100 Kokkola - Reitti