Ei tietoa

Kotkan pizzeria

pizzaa ja kebabia
Arvosana 2.6 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaat 6 eur. Varsinkin kanasalaatti ja suuri leipä maittavia!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 19.12.2013
Arvosana: 0

Tilasin lounaaksi kebabin ranskalaisilla. Annos näytti ranskalaisia kebabilla, sillä vaaleat kebabsuikaleet oli piilotettu ranskalaisvuoren alle. Jotain maustetta ranskalaisiin oli laitettu, mutta se ei oikein maistunut vaikka sitä oli aika runsaasti. Onneksi tiskiltä löytyi suolapurkki ja ketsuppipusseja. Salaatti on aika kiva lisä, mutta siihen oli laitettu paljon voimakkaan makuista salaatinkastiketta. Kebabliha oli maustettu ranskalaisten tapaan hyvin miedosti. Pidän enempi siitä yleisestä trendistä, että ranskalaiset ja kebab ovat maustettuja, mutta ei salaatti.

Tilatessa en huomannut ottaa tiskiltä ruokailuvälineitä enkä lasia. Erikoista oli, että annoksen tuoja ei kertonut mistä ruokailuvälineitä saa, saatikka että olisi niitä tuonut.

Ruokajuoma ei kuulu lounaan hintaan, mutta vettä saa ilmaiseksi jos sitä osaa pyytää. Listassa sitä ei lue.

Sisustus oli aika yksinkertainen niin kuin pizzerioissa monesti on. Jos ei satu saamaan ikkunapöytää, silloin joutuu istumaan vessan oven vieressä. Kärpäset olivat myös löytäneet paikan.

Maksaessa kortilla maksaminen ei onnistunut, koska en ollut maksanut tilatessa, sanoi kassanhoitaja. Todellinen syy oli se, että kuljetuspalvelu oli ottanut maksupäätteen mukaan.

Seuraavan kerran kun mieleni tekee kebabia, kokeilen varmasti jotain toista paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kirkkokatu 9, 48100 Kotka - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita