Ei tietoa

Rosso Kouvola

Arvosana 3 / 5

Arvostelut (6)

Lounas pikaisesti ja helposti. Hyvä sijainti matkaajalle vain korttelin päässä asemalta. Salaattipöytä oli runsas ja tapasmainen. Ainoa jota ei lautaselle päätynyt oli kylmä ja öljyinen pastasalaatti. Pääruokana oli kasvissyöjillekin onnekkaasti kelpaava falafel, lisukkeena villiriisi ja tomaattinen - yllättäen tulinen - kastike. Falafel oli täyttävä ja salaattia kelpaa santsata. Hinta ravintolalle sopiva.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.01.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintolan henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Ruoasta taas ei voi samaa sanoa, ja ikäväkseni ruoan laatu vaihtelee todella paljon. Suurin osa kerroista tulee ajateltua, että miksihän tänne taas tulin. Raastepöydässä myös välillä ollut homeisia tomaatteja. Rosson valkosipulileipä kuitenkin erinomainen ja ihan vain sen takia voisi harkita uusintakäyntiä kyseisessä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.03.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka Kylmää Jonka Jälkeen lämmitettiin mikrossa ja yritettiin tarjota sama pihvi uudestaan muitakin annoksia tuli väärin ja annokse tkaikki er iaikaan pöytään osa oli jo syönyt kun viimeiset sai ruokaa ja vielä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.08.2014
Arvosana: 0

Ei mikään gourmet elämys, mutta syöhän tätä nälkäänsä. Salaattipöydästä löytyy taivaallista valkosipulikastiketta. Palvelu erinomaista ja nopeaa ollakseen "vain Rosso". Hinta ihan kohdallaan. Ei kovin tasalaatuista. Marsalakastike on toisinaan huumaavaa. Lapset huomioitu erinomaisesti omalla listallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.05.2014
Arvosana: 0

Rosso on aina luotettava. Hyvää ruokaa, kuitenkin hidasta palvelua. Paikkoja on yleensä vapaana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.07.2012
Arvosana: 0

Joko sattunut huono tuuri tai sitten paikassa on vaan keskimääräistä hitaammat tarjoilijat. .. Mutta joskus on käynyt niinkin että tarjoilija ei ole yli 10 minuuttiin tuonut ruokalistoja/ kysynyt ruokajuomista ja siinä vaiheessa olen kyllästynyt odottamaan. (paikka ei ollut edes puolillaan silloin) sitten jos/kun tilauksen on onnistunut tekemään niin ruokaa on kyllä saanut ja ihan hyvän makuistakin.

Viime kerralla palvelu oli hyvää ja nopeaa. Piti päivittää arviointia ja nostaa palveluarvostelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppalankatu 3, 45100 Kouvola - Reitti