Avautuu 11:00

Three Wings

amerikkalaista ruokaa

Three Wings avattiin Kouvolan keskustaan 26.10.2012. Idea Amerikkalaistyyppiseen siipiravintolaan tuli perustajaperheen rakkaudesta Amerikkaan ja amerikkalaiseen ruokaan. Viitisen vuotta päässä pyörinyttä ideaa alettiin toteuttaa elokuussa 2012.

Ravintola sisustettiin mustalla ja valkoisella. Kiiltävillä seinä- ja pöytäpinnoilla, mustalla puulla ja nahkapäällysteisillä penkeillä haettiin ”nykyaikaista vanhanajan mafiatunnelmaa”. Tunnelmallinen, silmäämiellyttävän hämyisä ravintola takaa ikimuistoisen ravintolaruokailun. Kesäksi 2013 avattu terassi palvelee myös kaikkia janoisia ja nälkäisiä!

Ruokalista koostuu siipien lisäksi erilaisista fingerfoodeista, kunnon Amerikkalaisista hot dogeista , hampurilaisista, pihveistä , ruokaisista salaateista , meren elävistä, omasta kasvisruoka menusta , pirtelöistä ja erilaisista kakuista jäätelön kera.

Kyytipojaksi aterialle voi tilata litran kannun limonadia, kylmää Carlsbergia hanasta , erilaisia lonkeroita , siidereitä , drinkkejä tai Amerikkalaista Miller , Budweiser tai Brooklyn olutta. Three Wingsin Mafia toivottaa kaikki nälkäiset ja janoiset tervetulleiksi Kouvolan Amerikkalaisimpaan ravintolaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa


Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Torikatu 1-3, 45100 Kouvola - Reitti
040 357 2333
http://www.threewings.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita