Avautuu 08:30

Kahvila & Kakkukauppa Houkutus

kahvila konditoria
Arvosana 3.1 / 5

Kaikkia Houkutuksia ei tarvitse vastustaa...
Parilan lämmöstä grillileipiä, huikea määrä erilaisia kakkuja ja muita makeita, jäätelöbaari, A-oikeudet, kesäterassi, lounaskeitto, Toiveiden salaatti, latteart erkoiskahvit


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (33)

Salaatti lounas oli pettymys, koska itse perussalaatti oli kuivaa ja vain pari kirsikkatomaattaatin puolikasta annoksessa. Jäin kaipaamaan rapsakaa ja mehevää salaattipohjaa se taitaa olla hyvänsalaatin kivijalka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 30.01.2018
Arvosana: 0

Älyttömän laaja kakkuvalikoima, maut aitoja ja jopa yllättäviä. Todella suosittu paikka Kuopiossa, siksi jono välillä matelee. Mutta henkilökunta kivaa ja palvelualtista. Erikoiskahvien taso hieman vaihtelee, ehkä baristojen koulutusta kannattaisi parantaa. Silti Kuopion paras kahvila!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Epäluotettava WIFI. Vierailin Houkutuksessa tarkoituksena tehdä töitä etäpäivänä. Valitsin Houkutuksen siellä kovasti mainostetun WIFI-yhteyden vuoksi. Harmikseni WIFI ei kuitenkaan toiminut, enkä myöskään saanut pyytäessäni keneltäkään apua ongelmaani, vaikka olin lähes ainoa asiakas ravintolassa ja tarjoilijoita oli useita. En siis suosittelisi kahvilaa etätyöskentely tarkoitukseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.06.2016
Arvosana: -1

Rauhallinen tunnelma illalla kuuden aikaan. Otimme ystävättären kanssa erikoiskahvit, cappuccinon ja latten, sekä puoliksi cappucinokakun palan. Hyvät kahvit ja kakkupalat ovat niin suuria että puoliksi riittää makean nälkään. Lounasaikaan paikassa on runsaasti ruuhkaa mutta illalla rauhaisia tunnelma. Tullaan uudelleen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 03.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kaikki muutos ei ole hyväksi. Kävimme kolme vuotta sitten nautimassa treffikahvit kanelisydämillä. Suuri nälkä kesti tällä kertaa hitaan jonotuksen ja suositukset livat savolaisittain vähintäänkin salakieltä. Onnistuin kuitenkin saamaan hemaisevan salaattimeren kahdella täytteellä,kanalla ja artisokansydämmillä. Salaattibaarin tuoreus ja lisäkkeet olivat kohdillaan, tosin perus jääsalaatti oli hallitseva. Santsikupi kahvia saatiin melkein laittomasti hukaten jonon välistä, paremi linjasto olisi siis paikallaan.

Paikasta pieni miinus, ei enää treffipaikan veroinen. Vie muualle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: 0

Kävimme lauantaina 21. 3. lounastamassa ja salaatti oli todella runsas ja raaka-aineet tuoreet. Kahvilan uusi paikka on paljon parempi kuin entinen. Porukkaa oli paljon, mutta palvelu pelasi. Ostimme myös ihanan kinuski-vadelmakakun kotiin viemiseksi ja se oli aivan ihanan suussasulavaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Uusi paikka on levoton. Koneiden hurina taustameluna. Vanha oli parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 0

Vaikuttaa siltä, että Houkutus on muuttonsa jälkeen ollut melkein tukossa asiakkaista. Olen itse käynyt kaksi kertaa uudessa lokaatiossa ja paikka on ollut tupaten täynnä. Tämä tosin sanoo jotakin paikan hyvästä tasosta, mutta henkilökuntaa saisi varmaankin olla enemmän ja tila tuntuu pöytien puolella ahtaalta. Silti, itselleni tärkein seikka - ruuan ja juoman taso - on totuttuun tapaan hyvä. Pitänee vain odottaa ruuhkien rauhoittumista ennenkuin Houkutukseen uskaltautuu uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0

Kassalla kannattaisi olla kokoajan yksi ,joka palvelee vain kassa-asioissa. Nyt kahvinjuojat saavat odottaa,kun ruokailijoita palvellaan. Huomioikaa jonotusajat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0

Odotukset olivat korkealla kahvilan siirryttyä uuteen liiketilaan. Vieraillessamme mukanamme olivat lastenvaunut joilla liikkuminen oli todella vaikeaa ahtaiden käytävien takia. Paikka oli tupaten täynnä ja vapaita pöytiä oli vain yksi. Saimme siivota pöydästä ainakin kahden aiemman seurueen astiat. Todella epämiellyttävää siivota ensin muiden sotkut ja astiat ennen kuin pääsee edes asettumaan pöytään. Ruokaa oli hyvin tarjolla, mutta hintalaput ja tuotteiden nimet puuttuvat monesta kohtaa. Kassalla asioidessa henkilökunta ei tiennyt mikä maksaa mitäkin ja esim. millaisia makuja soodaan on valittavissa. Neljästä ostamastamme tuotteesta työntekijä kävi erikseen tarkistamassa hinnan kolmeen tuotteeseen. Hinta on liian korkea palvelun tasoon ja paikan siisteyteen nähden, tuskin tulen vierailemaan kyseisessä paikassa toista kertaa. Myös salaattia-annoksien hinnat tuntuvat nousevan joka kerta ja samaa tahtia laatu huononee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio - Reitti
(017) 368 2900
http://www.houkutus.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita