Keittiö auki

Ravintola Basilica

lounasta, italialaista
Arvosana 3.5 / 5

Ravintola Basilica sijaitsee Kuopion matkustajasatamassa upein järvinäköaloin. Ravintola Basilica tarjoaa asiakkailleen makunautintoja valmistaen ateriat tuoreista sesonkiraaka-aineista.

Laadukkaan lounasbuffen lisäksi Basilicasta on saatavilla a la carte-annoksia aina ravintolan aukioloaikoina.


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintolassa oli ystävällinen palvelu,mutta jostain syystä antimet loppuivat kesken. Salaattipöydässä oli muutama "herkku" perusjuttujen lisäksi, niin ne kipot olivat tyhjillään. Samoin keitto loppui ja sitä ei tullut lounaan aikana lisää. Hyvää ja raikasta ruokaa Kuopion parhaimmalla paikalla. Kannattaisi huolehtia siitä, että noinkin peruspöydässä kaikkia olisi tarjolla koko lounasajan tai ainakin tulisi kohtuullisen nopeasti lisää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola oli vaikea löytää, opasteet huonot. Puitteiltaan oikein siisti, myös wc. Edessä järvinäköala ja terassi. Henkilökunta vaikutti asiantuntevalta ja olivat kohteliaita. Salaattivaihoehtoja oli, tosin olisin toivonut suuriin, koviin kukkakaalinpaloihin marinoinnin :-). Ruoka oli maukasta, itsetehty rieska ihanaa. Kotikalja oli myös positiivinen yllätys, ei ollut väljähtänyttä. Jälkiruoka kuului buffettiin, mutta annoksesta oli vain maistiaisiksi. Tervetullut kotimainen vaihtoehto kiinalaisten ja nepalilaisten rinnalle samaan lounashintaan. Aurinkoisella säällä pääsee myös terassille, nyt satoi vettä. Kannattaa tutustua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kirkkokatu 1, 70100 Kuopio - Reitti
044-760 5050
http://www.basilica.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita