Avautuu 10:00

Ravintola lacasa

buffet-ravintola,pizzeria
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (4)

Pomo väitti soittaneensa meille vahvistaakseen tilauksen(? ) joka kuulosti ylipäätään oudolta, sillä tämä ei pizzaonlinen kautta ole ollut ennenkään tapana. Soittoa tai sen enempää tilaustakaan ei oikeasti kuulunut tunteihin, jolloin ravintolaan soittaessamme sanottiin koko tilauksen menneen paikan päällä roskiin ilman, että sitä oltiin otettu edes kuljetukseen. Pizzaonlinelta oli kuitenkin tullut aiemmin viesti, että kuljetus on lähtenyt tulemaan. Tilaus tehtiin soitettuamme kuulemma uudestaan ja kuljetettiin meille, mutta pomon mielestä emme ansainneet kolmen tunnin odotuksesta ja sähläyksestä huolimatta minkäänlaista alennusta, vaan meiltä päin vastoin pyydettiin 12€ per pizza joka oli enemmän kuin kuitissa! Kun lopulta olisimme ostaneet muutaman pizzoista myöhemmin tarjotulla kymmenellä eurolla (alennusta koko tilauksesta 3€), ajoi kuski kaikkien pizzojen kanssa pois.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.12.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ystävällinen palvelu, hyvä hinta-laatu -suhde. Lounasbuffet 7,5e. Lihapainotteista joten ei välttämättä kasvissyöjän ykkösvaihtoehto. Tekivät kyllä meitä varten heti kasvispitsankin, josta kiitos. Kyllä täällä mahan täyteen sai.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 27.11.2014
Arvosana: 0

Hinta-laatu suhde on tosi hyvä. Palvelu on aina ystävällistä.ruuat valmistuvat nopeasti jonoista huolimatta ja ovat todella hyvän makuisia. Suuret tilat ovat plussaa.Suosittelen

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.11.2014
Arvosana: 0

Lahden maukaimmat annokset aina Lacasalta! Yöllä ei tarvitse odottaa pitkää omaa safkaa:)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vapaudenkatu 11, 15110 Lahti - Reitti
03 7339990
http://www.facebook.com/LaCasaRavintola

Vaihtoehtoisia ravintoloita